2015-10-12 19:44:02
Φωτογραφία για «ΕΜΠΕΙΡΟΣ Ο ΣΛΟΥΚΑΣ... ΕΤΣΙ ΕΠΕΙΣΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΤΣ»
Η Euroleague κάνει τζάμπολ αυτή την εβδομάδα και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μίλησε για τη... νέα Φενέρμπαχτσε, τον Πέρο Άντιτς και τον Κώστα Σλούκα.

«Αλλάξαμε αρκετά την ομάδα, έχουμε πολλούς νέους παίκτες. Πήραμε παιδιά που πιστεύουμε πως θα μας βοηθήσουν να φτάσουμε ακόμη πιο ψηλά. Το πρόβλημα για εμάς είναι ότι έλειπαν οκτώ παίκτες στο Eurobasket. Πήραμε τον Έκπε Ούντοχ και να τον εκμεταλλευτούμε όσο το δυνατόν περισσότερο. Επομένως το θέμα είναι να δουλέψουμε όλοι μαζί και να καταλάβουμε τι έχουμε στα χέρια μας», ήταν τα πρώτα λόγια του προπονητή της Φενέρμπαχτσε.

Όσο για τους πρώην παίκτες του Ολυμπιακού, ξεκαθάρισε πως: «Είναι πολύ καλοί παίκτες. Μίλησα προσωπικά μαζί τους, με τον Πέρο τα είπαμε για δέκα λεπτά στο Βελιγράδι. Μου είπε ότι θέλει να φύγει από το ΝΒΑ, κι εγώ του απάντησα πως η Φενέρμπαχτσε είναι η καλύτερη επιλογή για εκείνον. Ο Κώστας είναι επίσης πολύ έμπειρος παίκτης. Είναι δύο φορές Πρωταθλητής Ευρώπης και πέρυσι έπαιξε ξανά στον τελικό της Euroleague. Ήταν σημαντικό να έρθει στην ομάδα και να κάνει το επόμενο βήμα στην σπουδαία καριέρα του. Είναι πολύ σημαντικό να παίρνεις παίκτες που ξέρουν πώς είναι να παίζεις και να κερδίζεις τελικούς. Είναι μεγάλη βοήθεια για την υπόλοιπη ομάδα».


Σ' ερώτηση για τους νέους παίκτες, τόνισε: «Είναι λιγότερο από ένα μήνα μαζί μας, οπότε χρειάζονται χρόνο για να καταλάβουν τι χρειαζόμαστε, πως είναι να παίζεις για τη Φενέρμπαχτσε. Είναι μεγάλη ευκαιρία για αυτούς. Θα μπορούσαν να είναι σε μια ομάδα του ΝΒΑ, όπου θα ήταν δευτερευούσης σημασίας ο ρόλος τους, ενώ στη Φενέρμπαχτσε θα μπορούν να νιώθουν σημαντικοί».

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είπε ακόμα: «Το πιο σημαντικό είναι να παίζουμε ωραίο μπάσκετ και να το ευχαριστιόμαστε. Μέχρι τότε έχουμε δρόμο, οπότε θα δούμε τι θα γίνει».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ