2015-10-13 21:45:12
Φωτογραφία για Η ΑΤΑΚΑ ΣΠΑΝΟΥΛΗ ΓΙΑ ΠΑΟ ΚΑΙ... ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ!
Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε στην εκπομπή «Pick & Roll» του ΟΤΕ ΤV για το κίνητρο που έχει για να κατακτήσει όσους περισσότερους τίτλους μπορεί με τον Ολυμπιακό, για το αν σκέφτεται να αποσυρθεί ή να φύγει από το Λιμάνι, αλλά και για τις μεταγραφές του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά μίλησε για:

...το αν η ήττα από την Ρεάλ Μαδρίτης στον περσινό τελικό της Euroleague αποτελεί κίνητρο: «Πάντα υπάρχει κίνητρο. Δεν μπορείς πάντα να κερδίζεις όλους του τίτλους. Πιστεύω πως πάντα υπάρχει κίνητρο για να κάνεις κάτι καλύτερο. Για αυτό δουλεύουμε σκληρά».

...την φετινή Α1: «Θα είναι πιο δύσκολα τα πράγματα. Θα είμαστε πιο δυνατοί, αλλά και ο Παναθηναϊκός θα είναι πιο δυνατός. Ο ΠΑΟΚ, ο Αρης και η ΑΕΚ έχουν δυναμώσει, όπως και οι ομάδες της επαρχίας. Και εμείς πρέπει να είμαστε καλύτεροι, γιατί θα είναι πιο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα».

...το φάιναλ φορ στο Βερολίνο και τους στόχους του Ολυμπιακού: «Είναι πολύ δύσκολο να φτάσεις στο φάιναλ φορ. Αν μας ευλογήσει ο Θεός, μακάρι να φτάσουμε ως το τέλος.


Δεν υπάρχει ιδανικότερο φινάλε από το να κατακτήσεις το πρωτάθλημα και να πας στο φάιναλ φορ. Εκεί είναι δύο παιχνίδια και όλα μπορούν να συμβούν. Οι στόχοι στον Ολυμπιακό είναι υψηλοί. Χρειάζεται περισσότερη δουλειά σε σύγκριση από πέρσι. Να έχουμε υγεία, να παίξουμε σωστό μπάσκετ και στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο.

...την απόφασή του να αποσυρθεί από την Εθνική και αν έχει σχέση με τον Ολυμπιακό: «Εύχομαι να είναι μακρινό το μέλλον μου στον Ολυμπιακό. Εύχομαι να παίξω όσο με αξιώσει ο Θεός. Για την Εθνική, ήταν μία συνειδητοποιημένη απόφαση. Το είχα σκεφτεί στα φιλικά παιχνίδια και το αποφάσισα κατά την διάρκεια του τουρνουά».

...όσους κατέκριναν την απόφασή του: «Δεν είναι δική μου δουλειά να απαντήσω. Δεν ασχολούμαι. Προσπαθώ να είμαι όσο καλύτερος στο γήπεδο. Αυτό πρέπει να απασχολήσει άλλους».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ