2012-05-09 02:18:02
Φωτογραφία για Ευ.Βενιζέλος: Η συνάντηση με τον Τσίπρα θα είναι ουσιαστική
Σε κυβέρνηση εθνικής ενότητας με τη συμμετοχή της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ, της ΔΗΜΑΡ και του ΠΑΣΟΚ επιμένει ο Ευ.Βενιζέλος... που θέτει ως μοναδικό όρο την παραμονή της Ελλάδας στην ευρωζώνη.

«Ο κ. Τσίπρας ας περιμένει τη συνάντηση που θα έχουμε αύριο. Του λέμε από τώρα ότι θα είναι μία συνάντηση πολύ ουσιαστική. Ο μοναδικός όρος που θέσαμε για την κυβέρνηση εθνικής ενότητας είναι να μην βρεθεί η Ελλάδα εκτός Ευρώπης» υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και εξήγησε ότι ο ελληνικός λαός με την ψήφο του την Κυριακή τάχθηκε υπέρ της ευρωπαϊκής πορείας της χώρας.

«Απαιτείται εθνική ενότητα και μίνιμουμ συμφωνία σε αυτό που θέλησε ο λαός στις εκλογές. Καμία πλαιά ή όψιμη αλαζονεία δεν βοηθάει τον τόπο. Δεν είαι ώρα για εθνικούς διχασμούς. Απευθύνομαι σε όλους τους Έλληνες πολίτες και τους καλώ να στηρίξουν μία κυβέρνηση εθνικής ενότητας όλων των δυνάμεων που θέλουν την Ελλάδα στο ευρώ και την Ευρώπη με τους καλύτερους δυνατούς όρους» σημείωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος και ζήτησε ψυχραιμία και γενναιοδωρία από τις πολιτικές ηγεσίες.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ