2015-10-15 17:30:17
Φωτογραφία για Σε Ημαθία και Καστοριά ο Τ. Κουί
Τους Νομούς Ημαθίας και Καστοριάς επισκέπτεται από... την Πέμπτη ο υφυπουργός παρά των Πρωθυπουργώ Τέρενς Κουίκ, στο πλαίσιο των συναντήσεων εργασίας που πραγματοποιεί με αυτοδιοικητικούς φορείς της χώρας για καταγραφή τοπικών προβλημάτων.

Στην Ημαθία θα έχει συνεργασία με τον αντιπεριφερειάρχη Κώστα Καλαϊτζίδη, τον δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη και τον δήμαρχο Νάουσας Νίκο Κουτσογιάννη. Την Παρασκευή, ο κ. Κουίκ θα παραστεί στη Βέροια ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης στις επετειακές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της πόλης από τον τουρκικό ζυγό.

Το Σάββατο, θα έχει το πρωί συναντήσεις εργασίας με τον αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς Σωτήρη Αδαμόπουλο, τον δήμαρχο Ανέστη Αγγελή και τον Μητροπολίτη Καστοριάς και Έξαρχο Άνω Μακεδονίας κ.κ. Σεραφείμ, ενώ στην συνέχεια θα μεταβεί στη Μεσοποταμιά Καστοριάς, για να επισκεφθεί τον τέως δήμαρχο της πόλης Χαράλαμπο Σωτηριάδη.

Την Κυριακή 18 Οκτωβρίου ο κ. Κουίκ - εκπροσωπώντας τον Πρωθυπουργό και την κυβέρνηση - θα παραστεί στις εκδηλώσεις για την επέτειο του Μακεδονικού Αγώνα, που θα πραγματοποιηθούν στο χωριό του Παύλου Μελά.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ