2015-10-23 16:49:11
Φωτογραφία για ΔΡΑΣΗ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ
Τρεις αγώνες για τα Τμήματα Υποδομής του Ολυμπιακού στα Πρωταθλήματα Super League περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου 24-25 Οκτωβρίου.

Τρία παιχνίδια για τα Πρωταθλήματα Υποδομής της Super League δίνουν το Σαββατοκύριακο 24-25 Οκτωβρίου οι ομάδες της Ακαδημίας του Ολυμπιακού. Οι Νέοι του Ολυμπιακού μετά από το Youth League και την ισοπαλία τους στο Ζάγκρεμπ κόντρα στην Ντιναμό κάνουν στροφή στο Πρωτάθλημα Super League K-20.

Οι παίκτες του Βασίλη Βούζα αντιμετωπίζουν εκτός έδρας το Σάββατο (11:00) στο Ρουφ τον Ατρόμητο Αθηνών σ' αγώνα της 8ης ημέρας με μοναδικό στόχο την συνέχιση του νικηφόρου σερί τους. Ο Ολυμπιακός έχει δώσει 6 αγώνες στη διοργάνωση μετρώντας ισάριθμες νίκες και είναι φυσικά στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Η ομάδα μας δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα.

Την ίδια ημέρα στις 15:00 για το Πρωτάθλημα Super Legue Κ-15 ο Ολυμπιακός "φιλοξενεί" τον Παναθηναϊκό στο Ρέντη. Η ομάδα του Νίκου Τοπολιάτη έμεινε στο 0-0 στην αναμέτρηση της 1ης ημέρας με τον Αστέρα Τρίπολης και ψάχνει κόντρα στον αιώνιο αντίπαλο της την πρώτη της νίκη στη διοργάνωση.


Την Κυριακή οι Έφηβοι αντιμετωπίζουν εντός έδρας (12:00, Ρέντη) την Καλλονή σ' αγώνα της 5ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-17. Το συγκρότημα του Δημήτρη Μαυρογενίδη που έχει μια νίκη, μια ήττα και μια ισοπαλία στο Πρωτάθλημα στοχεύει στη δεύτερη του νίκη απέναντι στην ομάδα από την Μυτιλήνη.

Επιπλέον το πρωί του Σαββάτου οι ομάδες Κ-12 και Κ-13 της Ακαδημίας μας αντιμετωπίζουν τον Παναθηναϊκό στο Ρέντη για το Attica Cup.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ