2015-10-24 15:49:18
Φωτογραφία για Απαρηγόρητος ο Δημήτρης Σκαρμούτσος - Η απώλεια που τον συγκλόνισε... [photos]
Μόλις χθες, ο... Σκνίπας, ένα από τα τρία σκυλιά του Δημήτρη Σκαρμούτσου πέθανε και ο σεφ είναι πολύ στενοχωρημένος, καθώς, όσοι τον γνωρίζουν καλά, λένε ότι το δέσιμο που είχαν ήταν απίστευτο.

Στις περισσότερες φωτογραφίες του πολύ φιλόζωου σεφ, ο Σκνίπας είναι μαζί του. «Τον βρήκαμε κουτάβι, ακόμα, στην παραλία, να πίνει μπίρα από τα κουτάκια στην άμμο. Ήταν πολύ μικρόσωμος, αλλά με έμπειρες κινήσεις έσπρωχνε με τα μπροστινά ποδαράκια του το μπουκάλι και έπινε με την ησυχία του. Ήταν μόνιμα στην παραλία, πάντα διψασμένος ή μεθυσμένος. Γι’ αυτό τον βαφτίσαμε Σκνίπα και τον πήραμε μαζί μας» είχε δηλώσει παλιότερα.

Και μπορεί σε λίγες βδομάδες ο παρουσιαστής του "Blind taste" να γίνει πατέρας από τη σύντροφό του, Μαριέττα Ντάνα, ωστόσο, προς το παρόν, είναι απαρηγόρητος. Χθες, «ανέβασε» στο facebook φωτογραφία και των τριών τετράποδων φίλων του, ανάμεσα στους οποίους είναι και το κυνηγόσκυλό του, ο Σκνίπας, κι έγραψε: «Δυστυχώς χτες έφυγε ο Σκνίπας. Το καλύτερο σκυλί, που θα μπορούσα να έχω. Θα φυλάω πάντα μια λιχουδιά για σένα...».
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ