2012-05-09 13:44:35
Φωτογραφία για Πτήση στην Πόλη για το 7ο και προαναγγελία αποχώρησης από Ζοτς
Ετοιμοπόλεμοι για την κατάκτηση ενός ακόμη «αστεριού» δήλωσαν οι Πρωταθλητές Ευρώπης κατά την αναχώρησή τους από το «Ελευθέριος Βενιζέλος». Βροχή ερωτημάτων δέχτηκε ο Ομπράντοβιτς για το μέλλον του στους «πράσινους» για να απαντήσει, φανερά εκνευρισμένος ότι αυτό θα είναι -πιθανότατα- το τελευταίο του Final 4 με τον Παναθηναϊκό

Την... βόμβα επεφύλασσε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος κατά την αναχώρηση της ομάδας του Παναθηναϊκού, επανέλαβε πως θα είναι το τελευταίο του Final 4 με το «τριφύλλι»...

«Είναι πολύ εύκολο να πούμε αν είμαστε έτοιμοι ή όχι. Η ΤΣΣΚΑ μας έχει κερδίσει δυο φορές. Αυτή την φορά θα πρέπει να είμαστε πολύ καλοί και να σκοράρουμε περισσότερους πόντους», σχολίασε αρχικά ο Σέρβος τεχνικός κατά την αναχώρηση των ρωταθλητών Ευρώπης για την Κωνσταντινούπολη.

Για το αν ο Παναθηναϊκός θα έχει ευκολότερο έργο, αν καταφέρει να αποκλείσει την ΤΣΣΚΑ: «Δεν το βλέπουμε έτσι. Πρώτα προέχει η ΤΣΣΚΑ. Θα πάμε να παλέψουμε και να διεκδικήσουμε τις ευκαιρίες μας».

Για τον ημιτελικό: «Κάθε ημιτελικός είναι δύσκολος. Το καλοκαίρι περάσαμε δύσκολα, αλλά καταφέραμε να φτάσουμε μέχρι εδώ».

Τέλος, ο «Ζοτς», απάντησε στην ερώτηση για το αν θα είναι το τελευταίο του Final 4 με τον Παναθηναϊκό, φανερά εκνευρισμένος: «Δεν χρειάζεται να επαναλαμβάνω συνέχεια το ίδιο πράγμα! Πιστεύω πως θα είναι το τελευταίο Final 4».
onsports.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ