2012-05-09 16:01:06
Φωτογραφία για ΠΕΡΟΒΙΤΣ: ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
Ο Κόστα Πέροβιτς είναι ένας από τους πέντε παίκτες της Μπαρτσελόνα, αντιπάλου του Ολυμπιακού στον ημιτελικό του Final 4 της Κωνσταντινούπολης, που θα αγωνιστούν για πρώτη φορά σε ένα ημιτελικό Ευρωλίγκας.

Ο σέντερ των «μπλαουγκράνα» μίλησε για τον αγώνα με τους ερυθρόλευκους και μεταξύ άλλων επισήμανε τον τρόπο που πρέπει να παίξει η Μπαρτσελόνα, χαρακτηρίζοντας τον Ολυμπιακό απρόβλεπτη ομάδα κατά τη διάρκεια των αγώνων της.

«Έχω μεγάλο κίνητρο να αγωνιστώ. Νιώθω ότι έρχεται η ώρα. Είμαι περήφανος για όλα όσα καταφέραμε μέχρι στιγμής και πραγματικά ανυπομονώ να παίξω σε αυτό το Final 4. Πρέπει να πιστοποιήσουμε την πολύ καλή κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε και αυτό το σαββατοκύριακο στην Τουρκία. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε πράγματα από τις προπονήσεις των τελευταίων ημερών.

Σιγά σιγά βρίσκουμε τον τρόπο παιχνιδιού που θέλουμε να παίζουμε. Η πολλή και καλή άμυνα και να προσπαθήσουμε να τρέξουμε, να επιτεθούμε, να διαβάσουμε καλά τον αντίπαλο και να έχουμε καλές επιλογές. Φαντάζομαι ένα ματς διαφορετικό από αυτά που έχουμε δώσει μέχρι στιγμής. Ο Ολυμπιακός εκπλήσσει μέσα στους αγώνες. Αλλάζει συχνά την πεντάδα και παίζει κάτω από τη ρακέτα με τους ψηλούς του, οι οποίοι είναι πολύ δυνατοί. Περιμένω ένα δυνατό ματς», είπε χαρακτηριστικά ο Πέροβιτς.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Oι νέοι ψήφισαν Χρυσή Αυγή!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Oι νέοι ψήφισαν Χρυσή Αυγή!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ