2015-11-01 13:42:07
Φωτογραφία για Στην Κίνα για συνεργασίες ο Υπουργός Ναυτιλίας
Τη Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας πρόκειται να επισκεφθεί 5-9 Νοεμβρίου, ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Θοδωρής Δρίτσας, στο πλαίσιο του έτους Θαλάσσιας Συνεργασίας Ελλάδος και Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας 2015.

Αποδεχόμενος πρόσκληση της Κινεζικής Κυβέρνησης ο Έλληνας Υπουργός θα παρέμβει ως κύριος ομιλητής στο Φόρουμ Θαλάσσιας Συνεργασίας Μεσογειακών Χωρών, που ανήκουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση και της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, στο οποίο έχουν προσκληθεί οι ομόλογοί του από Κύπρο, Μάλτα, Πορτογαλία, Ιταλία και Ισπανία και το οποίο πραγματοποιείται στο Κινεζικό Λιμένα Xianmen στις 7-8 Νοεμβρίου 2015.

Παράλληλα θα συμμετάσχει στην τελετή λήξης του Έτους Θαλάσσιας Συνεργασίας Ελλάδος και Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας για το 2015, η οποία θα λάβει χώρα στην πόλη Χianmen. Όπως είναι γνωστό, κατά την επίσκεψη του Κινέζου Πρωθυπουργού κ. Li Kegiang πέρσι στην Αθήνα, το έτος 2015 ανακηρύχθηκε ως «Έτος Θαλάσσιας Συνεργασίας Ελλάδας-Κίνας», υπογραμμίζοντας το πλαίσιο συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών στον τομέα των θαλάσσιων μεταφορών.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ