2012-05-09 17:30:06
Φωτογραφία για Γ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: Ο Σαμαράς είναι δοσίλογος και προδότης
Καμία τύχη δεν φαίνεται να έχει το κεντροδεξιό κάλεσμα που απηύθυνε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Ο Γιώργος Καρατζαφέρης απέρριψε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο συνεργασίας του ΛΑΟΣ με τη ΝΔ υπό τον Αντώνη Σαμαρά, τον οποίο μάλιστα χαρακτήρισε «προδότη» και «δοσίλογο».

Μέσα από την εκπομπή του στον τηλεοπτικό του σταθμό, ο κ. Καρατζαφέρης ξέσπασε για το εκλογικό αποτέλεσμα. «Μου λένε για συνεργασίες. Με ποιον να πάω; Με αυτόν που πρόδωσε, με αυτόν που δεν είχε το θάρρος να πάει και να φιλήσει το μνήμα της γυναίκας που τον έκανε άνθρωπο, που τον έκανε υπουργό σε ηλικία 38 ετών;» διερωτήθηκε αναφερόμενος στην κηδεία της Μαρίκας Μητσοτάκη.

Πάντως, σε άλλο σημείο της παρέμβασής του είπε πως «δεν έχω καμία όρεξη να ανακατευτώ, εγώ θα είμαι παρών, όταν το επιβάλλουν οι καταστάσεις του μη παρέκει...».

Αναφέρθηκε, δε, στην εμμονή του προέδρου της ΝΔ να πάμε σε εκλογές, για να γίνει πρωθυπουργός. «Μου έλεγε ότι θα "με κάνει η Μέρκελ πρωθυπουργό"» τόνισε ο κ. Καρατζαφέρης, σχολιάζοντας: «Σε έκανε η Μέρκελ... κιμά».


Για το αποτέλεσμα της κάλπης, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ είπε ότι δεν νιώθει απογοητευμένος ή θυμωμένος, αλλά αηδιασμένος με τους «5» που μπήκαν στη Βουλή.

«Και τώρα τι έχουμε; Ο πονηρός Βενιζέλος κάθεται στην άκρη και λέει "κόψτε τον λαιμό σας", ο Σαμαράς τα έχει χάσει και ο Τσίπρας φοβάται να γίνει πρωθυπουργός» σημείωσε, ενώ, απευθυνόμενος στους ψηφοφόρους, τόνισε ότι «τώρα, έτσι που έγιναν τα πράγματα, ζητήστε από τον Τσίπρα, τον Καμμένο και τον Μιχαλολιάκο να σώσουν τη χώρα».

Δεν χαρίστηκε, όμως, ούτε στους πρώην ψηφοφόρους του. Αναφερόμενος σε εκείνους που ψήφισαν τη Χρυσή Αυγή, τους χαρακτήρισε «φανατικούς Καρατζαφερικούς», γιατί -όπως είπε- αισθάνθηκαν προδομένοι από τον Καρατζαφέρη «σαν να ήταν γκόμενες που απατήθηκαν. Και τώρα παίρνουν τηλέφωνα και μου λένε ότι το μετάνιωσαν».

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika.gr, νωρίτερα ο Γιώργος Καρατζαφέρης είχε συνεργασία με τους πρώην βουλευτές του κόμματός του, με τους οποίους συζήτησε εκτενώς το θέμα και από την κουβέντα που προέκυψε δεν υπάρχει καμία περίπτωση για σύγκλιση της Ν.Δ. με το ΛΑΟΣ.

«Όχι» και από Ντόρα

Την ίδια ώρα, από το περιβάλλον της Ντόρας Μπακογιάννη διαρρέουν ότι δεν συζητούν καν το ενδεχόμενο συνεργασίας με τη Νέα Δημοκρατία.
24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ