2012-05-09 17:37:21
Φωτογραφία για «Αποφασιστικής σημασίας αγώνες»
 Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι για την αυριανή αναμέτρηση και την χαρακτήρισε αποφασιστικής σημασίας: « Παραμένουμε πρωτοπόροι και ακόμα υπολείπονται τέσσερα παιχνίδια. Ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ είναι διαφορετικός. Μιλάμε για άλλο παιχνίδι. Από εδώ και στο εξής κάθε αγώνας θα έχει μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας για όλους. Η κόπωση θα είναι αποφασιστικός παράγοντας και εμείς θα προσπαθήσουμε να αντιπαρέλθουμε την κόπωση, προσπαθώντας να χρησιμοποιήσουμε όλους τους παίκτες που έχουμε διαθέσιμους.

Επίσης, θα κοιτάξουμε να δώσουμε τα απαραίτητα κίνητρα στους παίκτες, ώστε να μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε τα αποτελέσματα, τα οποία χρειάζονται. Αυτή τη στιγμή, όπως έχουν τα πράγματα, οποιαδήποτε από τις τέσσερις ομάδες έχει τη δυνατότητα να καταλάβει την πρώτη θέση. Όμως, στην προκειμένη περίπτωση πρωτοπόροι είμαστε εμείς, ο Παναθηναϊκός. Οι δύο αγώνες που έχουμε μπροστά μας με τον ΠΑΟΚ, στη Θεσσαλονίκη πρώτα και μετά στην Αθήνα, θα έλεγα ότι είναι αποφασιστικής σημασίας
. Ακόμα και με αυτό το δεδομένο ωστόσο, και οι δύο αγώνες που θα ακολουθήσουν αυτούς με τον ΠΑΟΚ, μπορεί να είναι επίσης αποφασιστικοί. Θα έλεγα ότι είμαστε ακόμα πολύ μακριά από το τέλος. Ελπίζω στους εναπομείναντες αγώνες να μην έχουμε τόσο κακή τύχη όσο είχαμε ιδιαίτερα στον πρόσφατο αγώνα με την ΑΕΚ. Ελπίζω επίσης οι υπόλοιποι αγώνες να εξελιχθούν σε όλο το χρονικό διάστημα που προβλέπεται να διαρκεί ένας ποδοσφαιρικός αγώνας διότι πρόσφατα παρατηρώ ότι οι αντίπαλοί μας περισσότερο πέφτουν, καθυστερούν, μένουν στο χορτάρι, ενώ οι διαιτητές δεν λαμβάνουν υπόψη τους όλο αυτό το χρονικό διάστημα και όλες αυτές τις περιόδους που διακόπτεται ο αγώνας και ουσιαστικά συμβαίνει να παίζουμε αντί για 90 λεπτά, ίσως 70. Άρα πιστεύω ότι θα πρέπει να ληφθεί υπόψη και όλος αυτός ο χρόνος ώστε να γίνεται ένα πραγματικό παιχνίδι 90 λεπτών.

Για το ότι η ομάδα καλείται να αντιμετωπίσει εκτός έδρας πρώτα τον ΠΑΟΚ: «Δεν θα έλεγα ότι είναι κάτι το πολύ ιδιαίτερο το γεγονός ότι παίζουμε στη Θεσσαλονίκη. Όλοι οι παίκτες μου έχουν αγωνιστεί πολλές φορές στη Θεσσαλονίκη. Ελπίζω στον αγώνα αυτό να μπορώ να χρησιμοποιήσω όλους τους ποδοσφαιριστές μου εκτός φυσικά από αυτούς που είναι δεδομένα τραυματίες, και θα έλεγα ότι οι δύο ημέρες που μεσολαβούν από τον έναν αγώνα στον επόμενο δεν είναι τόσοι ώστε να προλάβει να ξεκουραστεί μια ομάδα και αυτό φυσικά δεν ισχύει μόνο για εμάς, αλλά για όλες τις ομάδες»
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ