2015-11-03 13:53:46
Φωτογραφία για Γάμος σαν παραμύθι στη Βενετία για την Αφροδίτη Σταθοκωστοπούλου και τον εφοπλιστή Νίκο Μπάκο [video]
Πραγματικά ονειρικός και πραγματικά διαφορετικός ήταν ο γάμος της... Αφροδίτης Σταθοκωστοπούλου, της γνωστής οικογένειας που δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στον χώρο της εστίασης, με τον εφοπλιστή Νίκο Μπάκο. 

 Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου το περασμένο Σάββατο στη Βενετία, σε έναν γάμο με ατμόσφαιρα σαν αυτή του γάμου των Τζορτζ Κλούνεϊ και Αμάλ Αλαμουντίν. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στον ορθόδοξο ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου, ενώ οι καλεσμένοι του έμειναν στα 24 δωμάτια που είχαν κλείσει για αυτούς Αφροδίτη και Νίκος στο «Aman Canal Grande», στο ξενοδοχείο που φιλοξένησε το γαμήλιο πάρτι του Κλούνεϊ και της Αλαμουντίν το περσινό φθινόπωρο.

 Από τον γάμο δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμη φωτογραφίες, παρά μόνο μία της νύφης, στην οποία αποτυπώνεται το μοναδικό νυφικό της φόρεμα, αλλά και κάποια πλάνα από τους χώρους που έγινε ο γάμος και το πάρτι, τα οποία μεταδόθηκαν μέσα από εκπομπή τηλεοπτικού καναλιού. Ο γάμος της όμορφης Αφροδίτης με τον γιο του Δημήτρη Μπάκου απασχόλησε και για έναν ακόμη λόγο, άσχετο για την περίσταση: Λόγω της απουσίας της Κατερίνας Καινούργιου, η οποία είναι η επί χρόνια σύντροφος του αδελφού της νύφης, Βασίλη Σταθοκωστόπουλου.

 Τον τελευταίο καιρό κυκλοφορούν έντονα φήμες περί χωρισμού τους, οι οποίες εντάθηκαν και μετά την απουσία της Καινούργιου από την ιδιαίτερη αυτή περίσταση για την οικογένεια Σταθοκωστόπουλου.
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Επίσκεψη Α/ΓΕΣ στην ΥΣΑ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Επίσκεψη Α/ΓΕΣ στην ΥΣΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ