2015-11-03 21:07:18
Φωτογραφία για ΕΛΑΜΠΝΤΕΛΑΟΥΙ : ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΜΑΣ!
Στον βαθμό κρισιμότητας, που έχει αποκτήσει για τον Ολυμπιακό η αναμέτρηση της Τετάρτης κόντρα στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ αναφέρθηκε ο Ομάρ Ελαμπντελαουί.

Ο διεθνής Νορβηγός αμυντικός, ο οποίος εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, εστίασε στον μέγιστο βαθμό ετοιμότητας όλων στο Λιμάνι, αλλά και στην σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζουν άπαντες την μάχη κόντρα στην Πρωταθλήτρια Κροατίας.

Αναλυτικά:

Συνήθως τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής κρίνουν σε μεγάλο βαθμό την πορεία μίας ομάδας; Πιστεύεις πως είναι η ομάδα έτοιμη;

«Ναι. Έτσι θα έλεγα. Κάθε ματς είναι σημαντικό και το αντιμετωπίζουμε το ίδιο. Θα το προσεγγίσουμε όπως σε κάθε αγώνα. Είμαστε καλά προετοιμασμένοι και βλέπουμε το ματς με την ίδια σοβαρότητα».

Παίκτες της Ντιναμό έλεγαν πως ο Ολυμπιακός είναι φαβορί πριν έρθουν στην Αθήνα. Νιώθετε έτσι;


«Δεν έχει σημασία το τι λένε. Πρέπει εμείς να είμαστε επικεντρωμένοι και να είναι ένα καλό ματς για εμάς. Όπως είπα και πριν θα το προσεγγίσουμε το ματς με τον ίδιο τρόπο. Είμαστε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας και ξέρουμε πως τίποτα δεν έρχεται χωρίς κόπο. Προσεγγίσουμε το ίδιο το ματς θέλοντας να κερδίσουμε τον αγώνα».

Περιμένεις πιο δύσκολο ματς από το Ζάγκρεμπ;

«Το ματς στο Ζάγκρεμπ ήταν σκληρό και δύσκολο. Θα είναι σίγουρα το ίδιο σκληρό και εάν όχι πιο δυνατό και δύσκολο. Για το Ζάγκρεμπ χρειαστήκαμε δύναμη και ένταση».

Το πως περιμένει την επιστροφή του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη μετά από δύο εκτός έδρα ματς; Θα είναι και μία γιορτή. Πως το βλέπει και το εάν θα είναι πιο καλά.

«Ναι. Είχαμε δύο καλά αποτελέσματα. Είναι πολύ σημαντικό αυτό. Είμαστε δυνατοί. Θα προσεγγίσουμε το ματς με τον ίδιο τρόπο. Προετοιμάζουμε τα ματς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και γι' αυτό είμαστε δυνατοί στην έδρα μας».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ