2015-11-05 13:48:08
Φωτογραφία για Είχαν ρημάξει τα πρακτορεία ΟΠΑΠ και τα Video Clubs των Βορίων Προαστίων
Συνελήφθησαν, βραδινές ώρες της 31-10-2015, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμαρουσίου, 2 άντρες ηλικίας 17 και 19 ετών, για διαρρήξεις-κλοπές από καταστήματα κατ’ εξακολούθηση. Επιπλέον ταυτοποιήθηκε και αναζητείται ένας 57χρονος υπήκοος Πακιστάν, συνεργός τους.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο ειδικής δράσης του Τ.Α. Αμαρουσίου για την αντιμετώπιση περιπτώσεων διαρρήξεων καταστημάτων στην περιοχή,  εντοπίσθηκαν οι ανωτέρω δράστες να έχουν σταθμεύσει δίκυκλη μοτοσυκλέτα έξω από πρακτορείο ΟΠΑΠ και να επιχειρούν, φορώντας γάντια, να το διαρρήξουν.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι συλληφθέντες τον τελευταίο μήνα, κινούμενοι πάντα με μοτοσυκλέτα, εντόπιζαν πρακτορεία ΟΠΑΠ και Video Clubs κυρίως στο Μαρούσι και την Πεύκη και στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας, τις περισσότερες φορές, μεταλλικά καπάκια φρεατίων, έσπαζαν τους υαλοπίνακες, εισέρχονταν σε αυτά και αφαιρούσαν χρηματικά ποσά και ηλεκτρονικές συσκευές.

Από την μέχρι στιγμής έρευνα, εξιχνιάσθηκαν οκτώ (8) περιπτώσεις διαρρήξεων στα βόρεια προάστια (Μαρούσι, Πεύκη, Βριλήσσια) που έχουν τελεσθεί με τον ίδιο τρόπο.

Επίσης, όπως εξακριβώθηκε οι συλληφθέντες έχουν κατηγορηθεί στο παρελθόν για αντίστοιχα αδικήματα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ