2015-11-06 14:47:03
Φωτογραφία για Κοινή ανακοίνωση Σκουρολίακου Πάντζα, και Δέδε σχετικά με τις κατεδαφίσεις ακινήτων στην Ανατολική Αττική
Κατά την διάρκεια της συζήτησης του πολυνομοσχεδίου για την ενεργειακή απόδοση το οποίο ψηφίστηκε στην συνεδρίαση της Βουλής στις 5.11.2015, κατατέθηκε τροπολογία από τον Αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος κ. Τσιρώνη με την οποία αναστέλλονταν όλες οι κατεδαφίσεις αυθαίρετων ακινήτων μέχρι την Κύρωση των Δασικών Χαρτών.

Το αίτημα να ανασταλούν όλες οι κατεδαφίσεις, είχε υποβληθεί από τους Βουλευτές Αττικής Πάνο Σκουρολίακο, Γιώργο Πάντζα, και Γιάννη Δέδε με επιστολή τους, στους Αρμόδιους Υπουργούς στην οποία εξέφρασαν τις έντονες αντιδράσεις της τοπικής κοινωνίας αλλά και την αλληλεγγύη τους προς τους κατοίκους τις περιοχής, μετά από τις αποφάσεις της Αποκεντρωμένης Διοίκησής Αττικής να κατεδαφίσει ακίνητα στην περιοχής της Ανατολικής Αττικής και ειδικότερα στους Δήμους Ραφήνας και Σπάτων.

Η συγκεκριμένη τροπολογία αποσύρθηκε από τον Υπουργό κατόπιν αντιδράσεων των κομμάτων τις αντιπολίτευσής και ειδικότερα του κ. Γιάννη Μανιάτη από την Δημοκρατική Συμπαράταξη (ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ) και του κ. Χάρη Θεοχάρη από το Ποτάμι. Τα εν λόγω κόμματα με την στάση τους, αποφάσισαν για ακόμη μία φορά να κρατήσουν τους Κατοίκους της Ανατολικής Αττικής σε ομηρία, και την «Δαμόκλειο Σπάθι» της κατεδάφισης να κρέμεται πάνω από το κεφάλι τους.


Οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Αττικής δηλώνουν απερίφραστα την αλληλεγγύη τους προς τους κατοίκους που δεν θέλουν να χάσουν τα σπίτια τους και θα συνεχίσουν επίμονα την προσπάθεια ώστε να λυθεί το πρόβλημα το οποίο δημιουργήσαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ.

Οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Αττικής

Πάνος Σκουρολιάκος

Γιώργος Πάντζας

Γιάννης Δέδες Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ