2012-05-09 21:31:27
Φωτογραφία για Ρατσιστικό χτύπημα στην Καλλιθέα;
Τρεις μετανάστες κατήγγειλαν... στην Αστυνομία, ότι έπεσαν θύματα ρατσιστικής επίθεσης. Έξι άτομα, είπαν, που επέβαιναν σε τρεις μηχανές, τους πλησίασαν και τους επιτέθηκαν στην πλατεία Κύπρου της Καλλιθέας.

Τους χτύπησαν άγρια και τους εγκατέλειψαν αιμόφυρτους. Οι τρεις μετανάστες χρειάστηκε να μεταφερθούν στο νοσοκομείο της Βούλας για τις πρώτες βοήθειες. Ωστόσο, άλλο ένα περίεργο περιστατικό συνέβη το βράδυ, αυτή την φορά στην Πλατεία Εξαρχείων.

Ένα τέταρτο μετά τις δέκα το βράδυ ένας νεαρός πλησίασε τον επικεφαλής της διμοιρίας των ΜΑΤ στην οδό Μπουμπουλίνας στα Εξάρχεια. Ο αστυνομικός τον άκουσε εμβρόντητος να του λέει πως λίγα λεπτά νωρίτερα και ενώ βρισκόταν σε καφετέρια κοντά στην πλατεία Εξαρχείων κάποιοι τον πλησίασαν και του επιτέθηκαν.

Ο νεαρός που είχε σκισμένα τα ρούχα του και εμφανή τα σημάδια της επίθεσης είπε στους αστυνομικούς πως έπεσε θύμα επίθεσης, καθώς οι δράστες θεώρησαν, λόγω εμφάνισης πως ήταν μέλος της Χρυσής Αυγής. Ο 19χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

prionokordela.gr 
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ