2012-05-09 23:01:56
Φωτογραφία για Η βράβευση της J.K Rowling
Η δημοφιλής Βρετανίδα συγγραφέας J.K Rowling τιμήθηκε... από την πόλη του Λονδίνου με τη συμβολική πράξη της «ελευθερίας», σε αναγνώριση της συνεισφοράς της στον χώρο της παιδικής λογοτεχνίας.

Σε ειδική τελετή, που έγινε την Τρίτη 8 Μαΐου, η J.K Rowling παρέλαβε μια κορνίζα με τη συμβολική πράξη της «ελευθερίας». Σε δήλωσή της, η συγγραφέας τόνισε ότι είναι ιδιαίτερα χαρούμενη για την τιμή που της έγινε από την πόλη του Λονδίνου.

Η J.K Rowling συγκαταλέγεται μεταξύ των πλέον επιτυχημένων συγγραφέων στον κόσμο, λόγω της τεράστιας επιτυχίας που γνώρισαν τα βιβλία της, της σειράς «Harry Potter». Τα βιβλία «Harry Potter» έχουν πωλήσει πάνω από 400 εκατομμύρια αντίτυπα και «μεταφέρθηκαν» με επίσης μεγάλη επιτυχία στη μεγάλη οθόνη.

Αυτό το διάστημα, η J.K Rowling εργάζεται πάνω στη δημιουργία μιας εγκυκλοπαίδειας «Harry Potter». Τα έσοδα από την εγκυκλοπαίδεια αυτή θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Παράλληλα, ετοιμάζει το πρώτο της βιβλίο για ενήλικες, με τίτλο «The Casual Vacancy», το οποίο θα βγει στα ράφια των βιβλιοπωλείων από τον Σεπτέμβριο.
24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ