2012-05-09 23:35:03
Φωτογραφία για Συνέλαβαν Ινδό Πανεπιστημιακό για… λαθρομετανάστη!
Ο καθωσπρέπει κύριος Ράι, ελάχιστα πληροφορημένος, για τα τεκτενόμενα στη χώρα μας, όσον αφορά κυρίως το σκηνικό της ελληνικής κοινωνίας, αλλά προφανώς εξαιρετικά ενημερωμένος για τα οικονομικά μεγέθη της Ελλάδας, αποφάσισε να δεχτεί την πρόσκληση του Οικονομικού Πανεπιστημίου και να διδάξει τους μεταπτυχιακούς φοιτητές.

Ήταν προφανώς ένα λάθος. Αλλά ο κύριος Ράι δεν μπορούσε να το προβλέψει. Προσερχόμενος στην ΑΣΣΟΕ για να επιτελέσει το έργο του συνελήφθη από τις αρχές ασφαλείας, οι οποίες τον τελευταίο καιρό δραστηριοποιούνται στο κηνύγι μεταναστών και συνελήφθη… Εν προκειμένω, διότι είναι μελαμψός. Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ., όπως πάντα από υπερβολικό ζήλο και έλλειμα τακτ δεν έδωσαν σημασία στις διαμαρτυρίες του, άλλωστε μιλούσε στ’ αγγλικά και τον προσήγαγαν στο Α.Τ. της Μιχαήλ Βόδα.

Μετά από παρέμβαση της Πρυτανείας, οι αρχές ον άφησαν ελεύθερο, αλλά ο κ. Ράι θα το σκεφτεί δέκα φορές να ξαπατήσει το πόδι του σ’ αυτή τη χώρα. Υπάρχουν όμως και χειρότερα. Ο κ. Ράι είναι καθηγητής στην Ινδία και άρα διδάσκει φοιτητές. Είναι λοιπόν φυσικό να τους περιγράψει την περιπέτειά του και ταυτόχρονα να απαντήσει στα ερωτήματά τους.


Σημειωτέον ότι η Ινδία αποτελεί τον πυρήνα παραγωγής υψηλού επιπέδου επιστημόνω τις τελευταίες δεκαρετίες στην μακροοικονομια, μαθηματικά, φυσική, ιατρική, την αστριοφυσική και την πυρηνική φυσική.

Ας αναλογιστεί η πολιτική νκαι φυσική ηγεσία του υπουργείο προστασίας του Πολίτη και της ΕΛΑΣ το πώς κατάφεραν, διότι προφανώς προσπαθησαν- να συλλάβουν το λάθος άτομο… τη λάθος στιγμή.

patrastimes.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ