2012-05-09 23:30:33
Φωτογραφία για ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΟΛΑΝΤ: ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΩ ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑ - ΓΛΑΣΤΡΑ!
Με το παρατσούκλι... «Το Ροτβάιλερ», η Βαλερί Τριερβελέρ, η νέα πρώτη κυρία της Γαλλίας, δεν περνάει απαρατήρητη - και σίγουρα δεν διστάζει να στραφεί ακόμη και κατά συναδέλφων της όταν νιώθει ότι θίγεται η προσωπικότητά της. Η...

47χρονη πολιτική συντάκτρια και σύντροφος του Φρανσουά Ολάντ, αντέδρασε εντόνως όταν συνάδελφοί της στο γαλλικό περιοδικό Παρί Ματς την παρουσίασαν ως «γλάστρα» στο πλευρό του νέου προέδρου της Γαλλίας.

«Μπράβο στο Παρί Ματς για τον σεξισμό του» έγραψε στον λογαριασμό της στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης Twitter, όταν χαρακτηρίστηκε από το περιοδικό ως «το γοητευτικό προσόν του Φρανσουά Ολάντ. Εκφράζω τη συμπαράστασή μου σε όλες τις οργισμένες γυναίκες» προσέθεσε.

Τι πιστεύει για τον ρόλο της ως πρώτη κυρία; «Δεν νιώθω πολύ άνετα με τον ρόλο αλλά θα τα καταφέρω αν δεν περιορίζομαι σε αυτόν. Θέλω να εκπροσωπώ την εικόνα της Γαλλίας, να χαμογελάω όταν είναι απαραίτητο, να είμαι καλοντυμένη αλλά αυτό δεν θα σταματάει εκεί. Δεν θα είμαι γλάστρα» δήλωσε σε συνέντευξή της στους Times.


Με σπουδές στην πολιτική επιστήμη και με 22 χρόνια εμπειρίας σε συνεντεύξεις με την «αφρόκρεμα» της διεθνούς πολιτικής, η Βαλερί, γράφουν τα ξένα μέσα, μπορεί να «φέρει την επανάσταση» στον ανεπίσημο ρόλο της πρώτης κυρίας της Γαλλίας.

Μητέρα τριών αγοριών (15, 17 και 19 χρόνων) από τον γάμο της με τον δεύτερο σύζυγό της και επίσης δημοσιογράφο, Ντενί Τριερβελέρ, δηλώνει ότι θα συνεχίσει να εργάζεται ακόμη και μετά την εκλογή του συντρόφου της στην προεδρία της Γαλλίας.

«Εχω ανάγκη να κερδίζω τη ζωή μου, να έχω την ανεξαρτησία μου. Μεγαλώνω τα τρία παιδιά μου και δεν θα το έβρισκα φυσιολογικό να τα αναλάβουν το κράτος ή ο Φρανσουά» δήλωσε.

Πρόσφατα μάλιστα παρουσίασε τη δική της πολιτική εκπομπή στη τηλεόραση, δουλειά που με τον σύντροφό της στην προεδρία μπορεί να αποδειχθεί αρκετά δύσκολη.

Θεωρείται ότι ήταν ο «ιθύνων νους» πίσω από την μεγάλη απώλεια κιλών του νέου προέδρου και τη βελτίωση της εμφάνισής του, που είχε χαρακτηριστεί μάλλον «τσαπατσούλικη».

Η ίδια δηλώνει ότι υπεύθυνος για τις δουλειές του σπιτιού είναι ο Ολάντ, αφού έχει αναλάβει τη μαγειρική και τα ψώνια. Πώς απέκτησε το ψευδώνυμο «Το Ροτβάιλερ»; Οπως λέγεται, χαστούκισε έναν συνάδελφό της όταν εκείνος έκανε ένα σεξιστικό σχόλιο.
24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΜΑΕ – ΕΛΟΑΑΜ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΜΑΕ – ΕΛΟΑΑΜ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ