2012-05-09 23:52:03
Φωτογραφία για Τρεις νέες αυτοκτονίες στην Ιταλία λόγω κρίσης
Ακόμα τρεις άνθρωποι στην Ιταλία έδωσαν τέλος στη ζωή τους εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπιζαν, αυξάνοντας τον αριθμό των αυτοκτονιών... στη γειτονική χώρα από την αρχή του έτους σε 36.

Στη μακάβρια αυτή στατιστική λοιπόν προστίθενται δύο άνεργοι από την περιοχή του Σαλέρνο κι ένας επιχειρηματίας κοντά στο Μιλάνο, που σήμερα αποφάσισαν πως δεν μπορούσαν άλλο να συνεχίσουν να ζουν με το βάρος των χρεών.

Ο Τζενερόζο Αρμενάντε, 49 ετών απαγχονίστηκε σε μια αποθήκη ένα χρόνο αφότου είχε χάσει τη δουλειά του ως φύλακας σε μία εταιρία. Αφού λοιπόν έφαγε με τη γυναίκα και τα παιδιά του έφυγε από την κατοικία του και κατευθύνθηκε στην αποθήκη όπου έκοψε το νήμα της ζωής του. Στο σημείωμα που άφησε ζητούσε συγγνώμη από όλους μια και «είμαι ένας αποτυχημένος που αποφάσισε να τελειώσει.

Χωρίς δουλειά δε μπορώ να ζω». Σαν να μην έφτανε αυτό όμως, στο τραγικό περιστατικό προστίθεται και το γεγονός ότι η 19χρονη κόρη του ανακάλυψε το άψυχο κορμί του πατέρα της καθώς ανησύχησε που δεν τον είδε να επιστρέφει στο σπίτι.


Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Repubblica ο άτυχος άνδρας είχε απελπιστεί με την οικονομική του κατάσταση ενώ εδώ και δύο μήνες δε κατάφερνε να πληρώσει τον λογαριασμό του ρεύματος με αποτέλεσμα το σπίτι του να μην τροφοδοτείται με ηλεκτρικό.

Ο Αντζελο Κόπολα από την άλλη, ένας 64χρονος εργάτης που δεν έβρισκε δουλειά αφαίρεσε τη ζωή του πυροβολώντας στο στέρνο του με ένα τουφέκι. Στο σημείωμα που άφησε έγραφε και εκείνος ότι χωρίς δουλειά δεν μπορεί να ζήσει, ενώ δίπλα του οι δικοί του βρήκαν μια φωτογραφία της κόρης του που είχε πεθάνει πριν δύο χρόνια. Πριν το τέλος φρόντισε να χαιρετήσει όλους τους φίλους του στην περιοχή του

Ο τρίτος άνθρωπος που βυθισμένος στην απόγνωση αυτοκτόνησε, είναι ο 60χρονος Λουτίζι Φέντζι ιδιοκτήτης μιας εταιρίας που αντιμετώπιζε σοβαρή κρίση κι εδώ και καιρό είχε δυσκολία να πληρώσει τους υπαλλήλους του. Βρέθηκε απαγχονισμένος σε δάσος κοντά στο σπίτι του ενώ πριν το απονενοημένο διάβημα, τηλεφώνησε στην αστυνομία λέγοντας ότι είχε δει έναν αυτόχειρα και δίνοντας οδηγίες για το πώς θα τον έβρισκαν.

Παντρεμένος με δύο παιδιά, ο Φρέντζι είχε στην τσέπη του σημείωμα που έγραφε ότι βρισκόταν σε απόγνωση εξαιτίας της κρίσιμης κατάστασης με την εταιρία του και ότι δεν ήταν ικανός να αποπληρώσει τα χρέη του.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ