2012-05-10 00:09:08
Φωτογραφία για Έψαχνε στο ίντερνετ για βασανιστή για τη σύντροφό του
 

Σε δικαστήριο στο Βίντερτουρ, κοντά στη Ζυρίχη δικάζεται ο 53χρονος Ελβετός Hans Ulrich Rudel, ο οποίος δημοσίευσε μια αγγελία στο ίντερνετ ζητώντας «έμπειρους σαδιστές» για να βασανίσουν, να σκοτώσουν και να… ψήσουν τη φίλη του και την κόρη της!

Ο 53χρονος είχε βάλει την αγγελία σε ένα φόρουμ το 2010, παριστάνοντας το υποψήφιο θύμα. Κατηγορείται για απόπειρα δολοφονίας, σεξουαλικό καταναγκασμό και απαγωγή.

Η εισαγγελία έχει ζητήσει να του επιβληθεί ποινή κάθειρξης 17 ετών και να υποβληθεί σε ψυχιατρική θεραπεία.

Στο δικαστήριο ο κατηγορούμενος είπε ότι ανάρτησε την αγγελία μόνο για να εξάψει τη φαντασία του και ότι στόχος του δεν ήταν να δολοφονηθούν η γυναίκα και η 12χρονη κόρη της, γράφει η εφημερίδα Tages-Anzeiger.

Ωστόσο, στην αγγελία αυτή ανέφερε τη διεύθυνση των θυμάτων και περιέγραφε λεπτομερώς τι ήθελε να κάνει ο επίδοξος δολοφόνος.

Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι σχεδόν 40 άνθρωποι ανταποκρίθηκαν και μάλιστα ένας από αυτούς πήγε μέσα στη νύχτα στο σπίτι της γυναίκας και της δήλωσε ότι «ήρθε για να την σκοτώσει». Εκείνη κατάφερε να διαφύγει.

Μεταξύ αυτών που απάντησαν στην αγγελία ήταν και ένας μυστικός αστυνομικός, η έρευνα του οποίου οδήγησε στη σύλληψη του 53χρονου.
Tsouvali
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ