2012-05-10 02:18:02
Φωτογραφία για Γ. Κύρτσος: Δεν καταλάβαμε καμία πρόσκληση
Ξεκάθαρη πολιτική πρωτοβουλία από τον πρόεδρο της ΝΔ δηλώνει ότι αναμένει ο ΛΑΟΣ προκειμένου να απαντήσει εάν θα συστρατευθεί ή όχι με τη ΝΔ.«Όταν υπάρξει ξεκάθαρη πολιτική πρωτοβουλία εκ μέρους του κ. Σαμαρά θα υπάρξει και ξεκάθαρη πολιτική απάντηση», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ Γιώργος Κύρτσος στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1, αναφορικά με το ενδεχόμενο συστράτευσης του ΛΑΟΣ στο προσκλητήριο Σαμαρά.

«Εγώ δεν κατάλαβα καμία πρόσκληση. Είπε κάτι για την κεντροδεξιά την ευρωπαϊκή, κτλ. Με συγχωρείτε, ο κ. Σαμαράς έχει διαγράψει τη μισή ΝΔ ή έχει αποκλείσει, διαγράψει και αποκλείσει- επομένως αν θέλει να στείλει κάποιο μήνυμα δεν θα το κάνει με μια φράση που είναι ανοιχτή σε ερμηνείες, θα πρέπει να πάρει σχετικές πολιτικές πρωτοβουλίες», σημείωσε.

Ο κ. Κύρτσος ανέφερε ότι ο ΛΑΟΣ δεν είναι στη φάση των σεναρίων, αλλά της ανασύνταξης των δυνάμεων του, ώστε να πετύχει τον στόχο του για να μπει στη Βουλή και υπογράμμισε ότι «ξεκάθαρη απάντηση, σας το λέω γιατί έχω μιλήσει και με τον κ. Καρατζαφέρη, θα υπάρξει όταν υπάρξει ξεκάθαρη πρωτοβουλία. Προς το παρόν δεν διακρίνουμε τίποτα. Εμείς τώρα δεν θα μπούμε στην ερμηνεία της φρασούλας του Σαμαρά, δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά. Αν υπάρξει πρωτοβουλία Σαμαρά να είστε βέβαιοι ότι θα απαντήσουμε εντός μερικών ωρών, τώρα αν είναι θετική ή αρνητική απάντηση θα εξαρτηθεί από την πρωτοβουλία. Τίποτα δεν αποκλείουμε, εμείς είμαστε ανοιχτά μυαλά, ανοιχτοί ορίζοντες».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ