2015-11-18 22:20:08
Φωτογραφία για ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΝΙΚΕΣ Η ΚΟΣΜΑ!
Στις προοπτικές της Εθνικής Ελλάδας μπάσκετ Γυναικών , αλλά και την εκπλήρωση του μεγάλου στόχου, που δεν είναι άλλος από την πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωμπάσκετ 2017 αναφέρθηκε η Αφροδίτη Κοσμά.

Η διεθνής φόργουορντ του Ολυμπιακού μιλώντας στο επίσημο σάιτ της ΕΟΚ αναφέρθηκε στην προσεχή κρίσιμη αναμέτρηση της Ελλάδας με την Ελβετία, ενώ δεν δίστασε να εστιάσει στο «κομμάτι» που χαρακτηρίζει την «γαλανόλευκη».

Αναλυτικά είπε:

«Αυτή η οικογένεια πάλι ξαναμαζεύτηκε και νέο σκοπό και νέους στόχους για την πρόκριση στο Ευρωμπάσκετ του 2017. Είμαστε χαρούμενες που βρισκόμαστε και πάλι εδώ και φοράμε ξανά το εθνόσημο. Το παιχνίδι με την Ελβετία θα γίνει στην έδρα μας, στην πόλη της Χαλκίδας. Θα ήθελα με την ευκαιρία να προσκαλέσω να έρθει ο κόσμος να μας δει και να τον ευχαριστήσουμε» ήταν το αρχικό σχόλιο της Αφροδίτης Κοσμά, η οποία στη συνέχεια αναφέρθηκε στις δύο πρώτες αναμετρήσεις της Εθνικής σε αυτή τη φάση.

«Είναι η πρώτη φορά που θα αντιμετωπίσουμε την Ελβετία. Είναι μια σχετικά άγνωστη ομάδα για εμάς, όμως εμείς θα ακολουθήσουμε την πετυχημένη συνταγή. Πολύ καλή άμυνα και να βγάλουμε ενέργεια που θα μας δώσει ώθηση για την επίθεση. Θέλουμε νίκη το Σάββατο και το ίδιο θα επιδιώξουμε και στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Βουλγαρία».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ