2012-05-10 02:59:02
Φωτογραφία για ΟΥΑΛΑΣ: ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Στο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με τον Ολυμπιακό αναφέρθηκε ο Σι Τζέι Ουάλας και τόνισε πως θα είναι δύσκολο ματς αφού οι ερυθρόλευκοι έχουν μια ομάδα με καλούς παίκτες και έμπειρο προπονητή.

Ο Σι Τζέι Ουάλας μίλησε στην σελίδα της Ευρωλίγκας για την αναμέτρηση με τους ερυθρόλευκους και αφού πρώτα σχολιάστηκε το νέο του ίματζ, αναφερόμενος στον Ολυμπιακό δήλωσε:

«Είναι πολύ καλοί. Από τη στιγμή που έφτασαν στο Final 4, σημαίνει πως είναι μία πολύ καλή ομάδα. Ο Ολυμπιακός είναι πραγματικά μία πολύ επικίνδυνη ομάδα. Έχουν τον σούπερ σταρ Σπανούλη, ο οποίος πλαισιώνεται από καλούς άλλους παίκτες. Έχουν έναν πολύ έμπειρο προπονητή και γι’ αυτό θα πρέπει να παίξουμε πάρα πολύ καλά για να φτάσουμε στη νίκη».

Για το που θα κριθεί ο ημιτελικός,επεσήμανε:

«Θα πρέπει να πάμε το ματς στη δύναμη και να παίρνουμε τα ριμπάουντ. Οι ψηλοί μας είναι πολύ καλοί και θα πρέπει να το εκμεταλλευτούν αυτό σκοράροντας από τη ρακέτα».

Για το αν έχει ενημερωθεί από τους συμπαίκτες για το τι σημαίνει το Final 4 της Ευρωλίγκας, υπογράμμισε:

«Ειλικρινά δεν μου έχουν πει πάρα πολλά, αλλά αύριο θα έχουμε μία μεγάλη μέρα και θα πούμε διάφορα. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε, να παίξουμε σκληρά. Αυτό είναι απλά ένα παιχνίδι, στο οποίο θα πρέπει να βγεις και να κάνεις τη δουλειά σου».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ