2012-05-10 08:31:50
Φωτογραφία για Ακυβέρνητες προπαγάνδες
Κάτι δεν έκανε καλά ο Παυλόπουλος με τον εκλογικό νόμο. Έπρεπε να υπάρχει και ένα άρθρο που να λέει ότι σε περίπτωση που η ΝΔ δεν γίνεται αυτοδύναμη κυβέρνηση το μπόνους των εδρών θα αυξάνεται τόσο όσο χρειάζεται για να έχει την απόλυτη πλειοψηφία. Επίσης το μπόνους θα το παίρνει μόνο η ΝΔ ασχέτως της θέσης που θα έχει στο εκλογικό αποτέλεσμα.

Έτσι θα ήταν ένα δίκαιο εκλογικό σύστημα και θα μας προφύλασσε από την ακυβερνησία ή την πιθανότητα αριστερής κυβέρνησης.

Μετά από τις απειλές για σεισμούς, λοιμούς και καταποντισμούς έχουμε νέα απειλή. Ο Τσίπρας θα μας πάρει τις καταθέσεις μας.

Πρώτον, λίγοι έχουν καταθέσεις και δεύτερον αν δεν τις πάρει ο Τσίπρας θα τις πάρει η Μέρκελ. Ο μεν Τσίπρας όλο και κάτι θα ρίξει στην αγορά η δε Μέρκελ θα τα ρίξει όλα στις τράπεζες.

Βέβαια οι τρομοκρατημένοι καταθέτες ας γνωρίζουν ότι και τώρα οι καταθέσεις τους αντιστοιχούν σε λογιστικό χρήμα. Όχι σε πραγματικό. Δεν υπάρχει τόσο μετρητό όσες είναι οι καταθέσεις καρδιά μου στις τράπεζες Και φυσικά οι τράπεζες χρησιμοποιούν τις καταθέσεις μας, σιγά το νέο…


Πλησιάζει η κορυφαία στιγμή του αιώνα. Η στιγμή που ο Πρετεντέρης θα πει στον Τσίπρα: «Κύριε πρωθυπουργέ»… και μετά θα λιποθυμήσει.

Τέτοιο χουνέρι ούτε στους χειρότερους εφιάλτες του δεν το έβλεπε…

Μόνο και μόνο επειδή συμφωνούν ο Πρετεντέρης, ο Σφουγγαράκης, ο Μπένι, ο Δασκαλόπουλος και ο Καψής για κυβέρνηση που θα έχει μέσα τον ΣΥΡΙΖΑ καταλαβαίνει και ο πιο ηλίθιος ότι πρόκειται για βρώμικη προπαγάνδα για να τον φέρουν στα μέτρα τους…

Μόνο με την συμμετοχή του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να υπάρξει κυβέρνηση, λένε. Η αλήθεια είναι ότι μόνο με την συμμετοχή της ΝΔ μπορεί να υπάρξει κυβέρνηση. Δύο ακόμη πρόθυμα κόμματα χρειάζονται. Το ΠΑΣΟΚ υπάρχει, άρα… κυρ υπεύθυνε αριστερέ τι λες; Θα γίνεις Μαυροτζαφέρης;

Ρε παιδιά μου τελείωσε ο καφές, άτιμη ακυβερνησία. Θα κάνει κυβέρνηση επιτέλους ο Τσίπρας με τον Μπένι και τον Σφουγγαράκη να πιούμε κανένα φραπεδάκι ή έτσι θα την βγάλουμε;

Η ΝΔ λέει ότι πρέπει να γίνει αναδιαπραγμάτευση του μνημονίου. Το ίδιο λέει και το ΠΑΣΟΚ. Συμφωνεί σε αυτό και η ΔΗΜΑΡ. Με λίγο διαφορετικά λόγια αλλά σε αυτό το πνεύμα κάποιες στιγμές πάει και ο ΣΥΡΙΖΑ. Κοντά στον ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ. Η Μέρκελ από την άλλη λέει ότι δεν θα αλλάξει ούτε ένα κόμμα στο μνημόνιο και πιθανή αλλαγή του σημαίνει έξω από το Ευρώ.

Οπότε όλα τα κόμματα, φιλοευρωπαϊκά, μνημονιακά, αντιμνημονιακά, αντιευρωπαϊκά αφού λένε ότι θα κάνουν κάτι για το οποίο διαφωνεί η Μέρκελ, μας οδηγούν εκτός ευρώ. Άρα το βασικό επιχείρημα αυτών που ουρλιάζουν για την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας το έχουν ήδη υπονομεύσει οι ίδιοι.

Αφού λοιπόν ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΔΗΜΑΡ, ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ θα μας οδηγήσουν εκτός ευρώ ας ξεφορτωθούμε τουλάχιστον τους πιο επικίνδυνους από αυτούς. Και η αρχή έγινε με την συντριβή ΠΑΣΟΚ – ΝΔ. Ας συνεχίσουμε αυτό το έργο στις επαναληπτικές εκλογές.

Και μην φοβάστε την ακυβερνησία. Έτσι κι αλλιώς θα βγούμε από το ευρώ, όπως μας υπόσχονται ΟΛΑ τα κόμματα.

Τον Κωνσταντόπουλο θέλει να προτείνει για πρωθυπουργό ο Μπένι ο μισθοφάγος. Έχει ειδικευτεί στο να διαλύει τον Συνασπισμό. Άσε που έχει κάνει και πρόεδρος του Παναθηναϊκού και η ομάδα επί των ημερών του έκανε την καλύτερη πορεία της ιστορίας του.

Αλλά νομίζω ότι έχει αρκετούς πασόκους ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν χρειάζεται και άλλον έναν. Και μάλιστα ως πρωθυπουργό.

Θα πρέπει επιτέλους να παραδεχθούμε ότι είμαστε άξιοι της μοίρας μας και δικαιώνουμε τον Πάγκαλο καθώς συνεχίζουμε να τους ψηφίσουμε.

Με βάση λοιπόν τα εκλογικά αποτελέσματα ΠΑΣΟΚ – ΝΔ – ΛΑΟΣ – ΔΗΣΥ – ΔΡΑΣΗ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ, κόμματα μνημονιακά και νεοφιλελεύθερα προτιμήθηκαν από το 41,5%. Δηλαδή 4 στους 10 με τον έναν ή άλλον τρόπο συνεχίζουν να εμπιστεύονται μια πολιτική αποτυχίας (με ομολογίες των ίδιων των εμπνευστών).

Σε απόγνωση βρίσκεται ο Μπένι ο μισθοφάγος. Δεν μπορεί με τίποτα να πείσει τον Τσίπρα να γίνει Σαμαράς.

Μικρός Φωκίων
Greki-Gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ