2012-05-10 08:23:02
Φωτογραφία για Το «εγέρθητι» και η Χρυσή Αυγή στα ξένα media
Στην Ελλάδα και τους νέους πολιτικούς πρωταγωνιστές είναι στραμμένο το ενδιαφέρον των ξένων μέσων και ιδιαίτερα στον ΣΥΡΙΖΑ, τη Χρυσή Αυγή και το «εγέρθητι» προς τους δημοσιογράφους. Όπως σας ενημέρωσε χθες το mediagate.gr, η ιστοσελίδα EurΑctiv φιλοξένησε ρεπορτάζ για το περιστατικό με το «εγέρθητι» στην συνέντευξη Τύπου του Νίκου Μιχαλολιάκου, ενώ υπογραμμίζει πως η Χρυσή Αυγή έχει εκτοξεύσει ανοιχτές απειλές κατά της ζωής της δημοσιογράφου Ξένιας Κουναλάκη.

«Δείτε το βίντεο με Έλληνες ναζί να συμπεριφέρονται ακριβώς όπως θα περίμενε κανείς από ναζί» είναι ο ενδεικτικός τίτλος της ιστοσελίδας Business Insider.

«Παγκόσμιος συναγερμός» για την Ελευθερία του Τύπου στην Ελλάδα αναφέρει η βρετανική Guardian, που δημοσιεύει το βίντεο με το «εγέρθητι» και περιγράφει εκτενώς το συμβάν στην συνέντευξη Τύπου της Χρυσής Αυγής, όπου ζητήθηκε από τους παρευρισκόμενους δημοσιογράφους να σηκωθούν όλοι όρθιοι.

«Τα ελληνικά ΜΜΕ κατηγορούν ακροδεξιό κόμμα για εκφοβισμό», επισημαίνει το πρακτορείο Reuters προσθέτοντας την ανακοίνωση της ΠΟΕΣΥ ότι δεν την τρομάζουν «τα λεβεντόπαιδα με τα μαύρα».
TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ