2012-05-10 11:00:04
Φωτογραφία για Τα είπε και με τους Γκούντι – Λεό
Οι Έιντουρ Γκούντγιονσεν και Λεονάρντο είχαν τετ-α -τετ με τον πρόεδρο της Ένωσης, Ανδρέα Δημητρέλο, και κουβέντιασαν για την πορεία της ομάδας στα play offs και την προσπάθεια για την κατάληψη της πρώτης θέσης.

Πέρα από τον Φαμπιάν Βάργκας, ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Ανδρέας Δημητρέλος δέχθηκε στο γραφείο του και τους Γκούντγιονσεν και Λεονάρντο. Σκοπός της συνάντησης αυτής, σύμφωνα με πηγές μέσα από την ΠΑΕ, ήταν η πορεία της ομάδας στα play offs και η προσπάθεια που βρίσκεται σε εξέλιξη για να τερματίσει ο σύλλογος όσο πιο ψηλά γίνεται.

Επιπλέον, ο Δημητρέλος ρώτησε τον Ισλανδό σούπερ σταρ πώς νιώθει τώρα που επέστρεψε από τον νέο τραυματισμό του, για να πάρει την απάντηση του «κιτρινόμαυρου» επιθετικού πως αισθάνεται σε αρκετά καλή κατάσταση και πιστεύει ότι μπορεί να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα στη συνέχεια.

Στο ίδιο μήκος κύματος φέρεται να ήταν και η κουβέντα του Δημητρέλο με τον Λεονάρντο, ενώ από την ΠΑΕ ισχυρίζονται πως με κανένα από τους δύο δεν συζητήθηκε κάτι που να αφορά στο οικονομικό.

Πηγή: www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ