2015-12-02 22:34:58
Φωτογραφία για Νέα κάρτα SIM σας επιτρέπει να επικοινωνείτε σε ολόκληρο τον κόσμο με 10 ευρώ το χρόνο
Πάντα ψάχνουμε τρόπους για μπορούμε να μιλάμε περισσότερο με λιγότερα χρήματα από το κινητό μας αλλά όσο και να ψάξουμε μάλλον δεν πρόκειται να βρούμε προσφορά σαν της νέα κάρτας SIM ChatSim.  .. Η νέα κάρτα ChatSim είναι μια δημιουργία ενός 38άχρονου από την Ιταλία και λειτουργεί με πάνω από 400 φορείς σε περισσότερες από 150 χώρες συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας.

Η ChatSim εκμεταλλεύεται τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας και με κόστος 10 ευρώ για ολόκληρο τον χρόνο μπορείτε να ανταλλάσσεται γραπτά μηνύματα σε δημοφιλές εφαρμογές όπως είναι το Facebook Messenger, WhatsApp,twitter   Snapchat,Skype Hangouts, iMessage και άλλες.

Για να πραγματοποιήσετε video κλήσεις η να στείλετε να πάρετε εικόνες η και video υπάρχει επιπλέον κόστος για παράδειγμα φωτογραφίες 0,10 €, βίντεο € 0.50, τα μηνύματα φωνής  € 0025.

Είναι ιδανική για φοιτητές και για όσους ταξιδεύουν στο εξωτερικό και δεν χρειάζεται πλέον να ψάχνουν για internet η να κάνουν περιαγωγή δεδομένων με χρέωση.

Η κάρτα ChatSim λειτουργεί με όλους τους παροχους της Ελλάδας και χρησιμοποιεί ανάλογα αυτόν που έχει δυνατότερο σήμα.

Για να την προμηθευτείτε την κάρτα ChatSim αλλα και για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε τον σύνδεσμο εδώ.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ