2012-05-10 14:38:05
Φωτογραφία για Λήψη άμεσων μέτρων από τον δήμαρχο Ναυπλίου για τα ναρκωτικά που βρέθηκαν στις δημοτικές αποθήκες
Μετά την άμεση απομάκρυνση των φυτών της κάνναβης από τις αποθήκες Κανελλόπουλου, ο νέος δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος έδωσε εντολή για ένορκη διοικητική εξέταση, ώστε να αποδοθούν ευθύνες για την πλημμελή φύλαξη του χώρου. Παράλληλα, ζήτησε να αποκατασταθεί η περίφραξη του χώρου ώστε να μην παρεισφρύουν ξένα στοιχεία και να προστατευτεί η περιουσία του Δήμου.

Γνωστός εχθρός του καπνίσματος και της κατάχρησης αλκοόλ, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων καταδίκασε απερίφραστα το γεγονός που συνέβη και ζήτησε άμεσα να προχωρήσουν οι έρευνες της αστυνομίας ώστε να αποδοθούν ευθύνες, ζητώντας παράλληλα από τα τοπικά ΜΜΕ να συμβάλουν και αυτά στον αγώνα κατά των εξαρτησιογόνων ουσιών.

Σε ότι αφορά στις προθέσεις της δημοτικής Αρχής για την περιοχή που συνορεύει με το χώρο των αποθηκών, ο κύριος Κωστούρος κατά την διάρκεια της πρωινής ενημέρωσης στους εκπροσώπους των Μέσων ενημέρωσης δήλωσε ότι «θα προχωρήσουμε άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες έτσι ώστε ο χώρος των αποθηκών και η ευρύτερη περιοχή να αλλάξει όψη»απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου ο Δήμαρχος τόνισε για μία ακόμη φορά ότι «δεν έχουμε διάθεση και δεν υπάρχει κανένας λόγος να κρύψουμε κάτι. Είναι ένα απαράδεκτο και πρωτάκουστο γεγονός και ως τέτοιο θα το αντιμετωπίσουμε. Θα αποδώσουμε ευθύνες στο μέτρο που μας αναλογεί. Αποτελεί στοίχημα για μας η επιτάχυνση των διαδικασιών».

parapolitikaargolida.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ