2015-12-05 03:54:05
Φωτογραφία για Μονάδα Γυναικολογίας και Μαιευτικής στο Ευγενίδειο Θεραπευτήριο
Το Ευγενίδειο Θεραπευτήριο του Πανεπιστημίου Αθηνών δημιούργησε... Μονάδα Γυναικολογίας, Μαιευτικής και Περιγεννητικής Ιατρικής, υπό τη διεύθυνση του επίκουρου καθηγητή Μαιευτικής-Γυναικολογίας κ. Νίκου Βραχνή, στοχεύοντας στην παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στις γυναίκες.

Προτεραιότητα της Μονάδας (www.athensobgyn.org), σύμφωνα με τους επικεφαλής του Ευγενιδείου, είναι να ικανοποιήσει τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε γυναίκας εξατομικευμένα, ανταποκρινόμενη στις προσδοκίες και την εμπιστοσύνη της. Διαθέτει τον απαραίτητο σύγχρονο, υψηλής τεχνολογίας εξοπλισμό και τις υποδομές για την παροχή υπηρεσιών που αφορούν τη διάγνωση και θεραπεία ενός ευρέως φάσματος γυναικολογικών παθήσεων, την συμβουλευτική του υπογόνιμου ζευγαριού, τη διερεύνηση και θεραπεία θεμάτων Αναπαραγωγής καθώς και ουρογυναικολογικών προβλημάτων. Επιπρόσθετα η ομάδα Περιγεννητικής Φροντίδας της Μονάδας διαχειρίζεται κυήσεις χαμηλού ή υψηλού κινδύνου.

Τα εγκαίνια και τον αγιασμό της Μονάδας θα πραγματοποιήσει ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος, τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου, ώρα 14.00, στον 3ο όροφο του Ευγενιδείου Θεραπευτηρίου (Παπαδιαμαντοπούλου20, Ιλίσια). Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ