2012-05-10 15:03:55
Φωτογραφία για Ο Μπουραντάς είπε στον Θάνο Τζήμερο να πάει να...
Ένα δελτίο Τύπου του προέδρου της Δημιουργία Ξανά, Θάνου Τζήμερου με το οποίο καλωσόριζε την πολιτική κίνηση του καθηγητή ...Δημήτρη Μπουραντά, «Κοινωνία Ιδεών» στάθηκε η αιτία να δημιουργηθεί μια σκληρή διαμάχη μεταξύ των δύο ανδρών με εκατέρωθεν πυρά και αλληλοκατηγορίες.

Μιλώντας σήμερα το πρωί στο Βήμα FM 99,5 ο κ. Τζήμερος ξεκαθάρισε πως έχει συναντηθεί ελάχιστες φορές με τον κ. Μπουραντά, χαρακτηρίζοντας «δυσάρεστη» την εμπειρία που είχε μαζί του.

«Θεωρούσα ότι η "Κοινωνία Αξιών" έχει και αξίες. Κι όταν έμαθα ότι γίνεται ένα κόμμα, ότι ο κ Μπουραντάς προχωράει στην ίδρυση κόμματος, γιατί μέχρι τότε έλεγε ότι κάνω ένα think tank, όπου θα μιλάμε, θα συζητάμε, έγραψα ένα δελτίο Τύπου, το οποίο καλωσόριζε αυτό το κόμμα στη πολιτική ζωή, στο οποίο συμμετείχαν και φίλοι μου, λέγοντας μακάρι κάποια στιγμή στην ελληνική Βουλή να συζητάει η «Δημιουργία, Ξανά!» με την "Κοινωνία αξιών"», είπε ο κ. Τζήμερος και περιέγραψε ένα περιστατικό στο οποίο σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενά του, ο κ. Μπουραντάς του μίλησε με χυδαίο τρόπο.


«Κάποια στιγμή, λοιπόν, χτυπάει το τηλέφωνο, ήμουν καθ’ οδόν σε ένα κανάλι. Το σηκώνει ένας συνεργάτης, μου λέει «Θάνο, ο κ. Μπουραντάς». Και αυτολεξεί τα εξής: «αυτή την π...., την “ομοφυλοφυλιά”, που έκανες, αυτή την προστυχιά, για αυτό που έκανες θα σε γ....». Αυτή ήταν η ατάκα του κ. Μπουραντά. Μένω κόκαλο, λέω «Δημήτρη, συγγνώμη, σε εμένα μιλάς; Συνέβη κάτι; Δεν κατάλαβα, εσύ είσαι;» και μου λέει «Ναι ρε, ναι ρε αλήτη, για την π... που έκανες, θα σε γ....» και μου κλείνει το τηλέφωνο στα μούτρα. Ψάχνω να βρω τι συνέβη και ρωτάω τους διαχειριστές του group του facebook, μήπως ανέβηκε κάποιο σχόλιο, που ήταν αρνητικό και εκνευρίστηκε. Εννοούσε αυτό το δελτίο τύπου που έλεγε αυτά τα λόγια για την «Κοινωνία Αξιών».

Από την πλευρά του, ο κ. Μπουραντάς μιλώντας επίσης στο Βήμα 99,5 τόνισε ότι το κείμενο του Τζήμερου «έβγαζε το συμπέρασμα για όποιον το διάβαζε, ότι η «Κοινωνία αξιών» κι εγώ προσωπικά υποστηρίζουμε τη «Δημιουργία ξανά». Κι αυτό δεν ήταν θέμα κρίσης δικιάς μου, πάρα πολλοί πολίτες με e-mails, με τηλέφωνα προσωπικά, μου είπαν ότι αυτό το κείμενο τους οδηγεί στο συμπέρασμα ότι εμείς τους στηρίζουμε».

Μάλιστα, ο κ. Μπουραντάς υποστήριξε ότι «τα κόμματα τα ευκαιριακά που στηρίζονται σε κάποιες θέσεις ποτ-πουρί, που θέλουν να ηχούν καλά στα αυτιά των πολιτών και πουλάνε ελπίδα τώρα που η κοινωνία είναι σε πολιτική απόγνωση, ως έμποροι ελπίδας, μέσω της δημαγωγίας και του λαϊκισμού, εμάς δεν μας ακουμπάνε αυτά».
24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Γιαούρτωσαν τον Τσάκα!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Γιαούρτωσαν τον Τσάκα!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ