2012-05-10 14:58:11
Φωτογραφία για Ελπίδες για Ευρώπη
Ευχάριστα νέα (;) μετά από αρκετό καιρό για τις ελληνικές ομάδες που σε πρώτο βαθμό έχουν τιμωρηθεί από την UEFA με μονοετή αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η ποινή αυτή ισχύει μέχρι οι ομάδες να αποδείξουν ότι έχουν... συνεφέρει τα οικονομικά τους δίνοντας νέους φακέλους που να το αποδεικνύουν.

Όμως η αλλαγή στο ποινολόγιο της UEFA που είναι σε ισχύ δίνει την δυνατότητα στα πειθαρχικά όργανα της ομοσπονδίας να εμφανιστούν πιο ελαστικά όσον αφορά την επιβολή αυτών των ποινών.

Πιο συγκεκριμένα το νέο ποινολογίο δίνει την δυνατότητα στα εκτελεστικά όργανα της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας να πάρουν απόφαση βάσει των νέων κανόνων που έχουν σαφώς πιο μικρές ποινές σε σχέση με τον αποκλεισμό για ένα χρόνο.

Το νέο ποινολογία προβλέπει απαγόρευση δήλωσης νεοαποκτηθέντων παικτών για τα ευρωπαϊκά ματς, ή παρακράτηση εσόδων από τα μπόνους συμμετοχής σε Champions League, Europa League, ή και ακόμα τον περιορισμό του ρόστερ με το οποίο η ομάδα να αγωνίζεται στην Ευρώπη, γλιτώνοντας με αυτούς τους τρόπους τον αποκλεισμό.

Αν οι ελληνικές ομάδες καταφέρουν να είναι συνεπείς απέναντι στην ομοσπονδία είναι πολύ πιθανό η τιμωρία τους τελικά να μην είναι ο αποκλεισμός.

πηγή : woop.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ