2012-05-10 16:53:07
Φωτογραφία για Σοκ από τρεις νέες αυτοκτονίες
Δεν άντεξε τα οικονομικά προβλήματα και έβαλε τέλος στη ζωή του με ένα δίκαννο, ο 51χρονος ιδιοκτήτης μιας καφετέριας στο Δήλεσι Βοιωτίας. Προηγουμένως, είχε τηλεφωνήσει στο μαγαζί του και είχε αποκαλύψει στην υπάλληλό του τι σκόπευε να κάνει! Η γυναίκα έτρεξε αμέσως στο σπίτι του επιχειρηματία και «πάγωσε» όταν τον βρήκε νεκρό, καθισμένο σε μια καρέκλα, έχοντας ανάμεσα στα πόδια του το όπλο του παππού του με το οποίο είχε αυτοπυροβοληθεί στο κεφάλι! Οι αστυνομικοί που ειδοποιήθηκαν, δεν βρήκαν κάποιο σημείωμα με το οποίο ο 51χρονος να εξηγούσε τους λόγους που τον οδήγησαν στην αυτοχειρία, ωστόσο όλοι γνώριζαν ότι είχε δυσβάσταχτα χρέη στα οποία δεν μπορούσε να αντεπεξέλθει.

Μέσα στο κελί του έβαλε τέλος στη ζωή του ένας 30χρονος Αλβανός κρατούμενος των φυλακών Τρικάλων. Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι τον βρήκαν κρεμασμένο από μια αυτοσχέδια αγχόνη που είχε φτιάξει και προσπάθησαν να του παράσχουν τις πρώτες βοήθειες, όμως ήταν ήδη νεκρός. Η σορός του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Τρικάλων όπου θα γίνει νεκροτομή.

Βγήκε στη βεράντα του σπιτιού της, την ώρα που οι γονείς της κοιμόντουσαν ανυποψίαστοι και έκανε «βουτιά» θανάτου στο κενό, μια 30χρονη γυναίκα στη Λιβαδειά! Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η άτυχη αυτόχειρας αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.
protothema
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ