2012-05-10 17:27:03
Φωτογραφία για Ε.ΛΟΡΜΠΕΚ: Πρέπει να παλέψουμε αν θέλουμε να νικήσουμε τον Ολυμπιακό
Ως μια δυνατή ομάδα που μόνο με δουλειά από την Μπαρτσελόνα μέσα στο γήπεδο μπορεί να νικηθεί στον ημιτελικό της Παρασεκυής (11/05), χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ο Έραζεμ Λόρμπεκ στο επίσημο κανάλι της Ευρωλίγκας.

Ο Σλοβένος σέντερ αναπόλησε και την κατάκτηση του τροπαίου το 2010 στο Παρίσι, αλλά όπως τόνισε τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά φέτος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Εράζεμ Λόρμπεκ στην Ευρωλίγκα:

Για την επιστροφή της Μπαρτσελόνα σε Final 4: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που συμμετέχω ξανά σε ένα Final 4. Είχαμε ένα δύσκολο δρόμο να φτάσουμε φέτος μέχρι εδώ. Την περασμένη χρονιά δεν τα καταφέραμε, αλλά είναι τιμή για εμάς να βρισκόμαστε εδώ πάλι, όπου θα αντιμετωπίσουμε μεγάλες ομάδες και θα κάνουμε το καλύτερο, ώστε να κατακτήσουμε το τρόπαιο»

Για τον Ολυμπιακό: «Μόνο τον ημιτελικό και τον Ολυμπιακό σκεφτόμαστε. Είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι. Είναι μία πολύ δυνατή ομάδα και γι’ αυτό εμείς θα πρέπει να παλέψουμε για να φτάσουμε στη νίκη».

Για την κατάκτηση του τροπαίου με την Μπαρτσελόνα δύο χρόνια πριν και πόσο μπορεί να παίξει ρόλο φέτος: «Είναι μία πολύ όμορφη ανάμνηση. Φυσικά και έχουμε αποκτήσει εμπειρία, η οποία μπορεί να βοηθήσει κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Είναι μία εντελώς νέα κατάσταση, όπως έχω πει, έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το πρώτο παιχνίδι και στη συνέχεια βλέπουμε».
onsports.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ