2012-05-10 17:28:47
Φωτογραφία για ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ANTE PORTAS;
Η σύγκρουση ΔΗΜΑΡ – ΣΥΡΙΖΑ επαναφέρει με εμφατικό τρόπο στο προσκήνιο τα σενάρια περί κυβέρνησης συνεργασίας Σαμαρά – Βενιζέλου- Κουβέλη, σύμφωνα με δημοσίευμα του Real.gr.

Όλα πλέον θα κριθούν στην σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια στην περίπτωση που δεν τελεσφορήσει και η τρίτη διερευνητική εντολή, αναφέρει το δημοσίευμα.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, που ξεκινάει από το απόγευμα συναντήσεις με τους πολιτικούς αρχηγούς με πρώτο τον Φώτη Κουβέλη, δεν φάνηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος στις δηλώσεις που έκανε έξω από το Προεδρικό Μέγαρο.

Η φράση του προέδρου της ΔΗΜΑΡ ότι «επιθυμούμε τη σταδιακή απαγκίστρωση από το Μνημόνιο και τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της χώρας» έφερε πιο κοντά το αριστερό κόμμα στο ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ, επισημαίνεται στο δημοσίευμα του Real.gr και καταλήγει:

Μια κυβέρνηση συνεργασίας μεταξύ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΔΗΜΑΡ θα έχει κοινοβουλευτική πλειοψηφία 168 βουλευτών. Στην περίπτωση που δεν αποδεχθεί ο Φώτης Κουβέλης να ηγηθεί του νέου κυβερνητικού σχήματος τότε εξετάζονται τα ονόματα του Δ.Αβραμόπουλου και Στ.Δήμα. 

Σ.Σ.

Μη μου πείτε ότι το έργο και μάλιστα Α' προβολής, δεν θα πρέπει να σασπένζ;  Θα πρέπει να έχει για να το ευχαριστηθούν όλοι οι θεατές. Έτσι είναι οι μεγάλες παραγωγές.  
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ