2012-05-10 17:39:02
Φωτογραφία για Ο ένας από τους δύο δολοφόνους της γριούλας στο Ρέθυμνο είχε ασελγήσει και σε 12 κοπέλες
Εξιχνιάστηκαν σήμερα από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου, ύστερα από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα αλλά και την αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων15 περιπτώσεις ληστειών και διαρρήξεων σπιτιών, που είχαν διαπραχθεί στην πόλη του Ρεθύμνου, κατά το χρονικό διάστημα από 25-02-2011 έως και 20-03-2012.

Ειδικότερα, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, ο 23χρονος Ρουμάνος χρησιμοποιώντας τον ίδιο τρόπο δράσης, επιτέθηκε 12 Ελληνίδες νεαρές γυναίκες στην πόλη του Ρεθύμνου, από τις οποίες αφαιρούσε τηλεφωνικές συσκευές, προσωπικά είδη και χρηματικά ποσά, ενεργώντας παράλληλα και ασελγείς πράξεις σε βάρος τους. Τα αντικείμενα που αφαιρούσε τα χρησιμοποιούσε ο ίδιος ή τα διέθετε προς πώληση μαζί με την 23χρονη Ελληνίδα σύζυγό του.

Μέρος των προϊόντων κλοπής βρέθηκαν, κατασχέθηκαν και αφού αναγνωρίστηκαν αποδόθηκαν στις παθούσες. Επίσης προέκυψε ότι, ο 23χρονος Ρουμάνος, ενεργώντας από κοινού με τον 28χρονο Έλληνα, πραγματοποίησαν μία ληστεία σε βάρος δύο γυναικών και δύο κλοπές – διαρρήξεις σε βάρος δύο γυναικών στο Ρέθυμνο, με πανομοιότυπο τρόπο και σχέδιο δράσης, αφαιρώντας προσωπικά αντικείμενα, τηλεφωνικές και ηλεκτρονικές συσκευές, καθώς και χρηματικά ποσά
. Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι της 23χρονης βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος των κλοπιμαίων, τα οποία αποδόθηκαν στους νόμιμους κατόχους τους, καθώς και μεγάλος αριθμός κινητών τηλεφώνων και δύο φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, τα οποία είναι προϊόντα κλοπών και αναζητούνται οι νόμιμοι κάτοχοί τους.

Ο 23χρονος Ρουμάνος και ο 28χρονος Έλληνας είναι ήδη προφυλακισμένοι για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος μίας ηλικιωμένης πού είχε γίνει τον Ιανουάριο στο Ρέθυμνο, όπου μάλιστα ο Ρουμάνος είχε κακοποιήσει σεξουαλικά την ηλικιωμένη με ένα αντικείμενο απο το σπίτι. Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του 28χρονου αλλοδαπού βρέθηκε και κατασχέθηκε μία τηλεφωνική συσκευή η οποία είχε αφαιρεθεί στις 20-2-2012 από την κατοχή μίας 21χρονης. Η προανάκριση συνεχίζεται καθόσον ερευνάται η συμμετοχή τους και σε άλλες εγκληματικές πράξεις.

prionokordela.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ