2012-05-10 18:22:04
Φωτογραφία για Καταργείται η πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1;
Μεγάλες αλλαγές θα πραγματοποιηθούν στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1 σύμφωνα με φήμες που διέρρευσαν την Πέμπτη. Σύμφωνα με τα σενάρια που επικρατούν, οι ιθύνοντες του καναλιού σκέπτονται την κατάργηση της πρωινής ζώνης κατά το ήμισυ! Τι σημαίνει αυτό; Η εκπομπή του Φερεντίνου με την Χρηστίδου παύει να υφίσταται και η εκπομπή του Παπαδάκη θα μετακινηθεί από τις 7 στις 10 έχοντας κάποιες αλλαγές στην παρουσίασή της. Εννοείται ότι ό,τι γίνει θα πραγματοποιηθεί με φθηνό μπάτζετ. Άντε να γίνουν κάποιες προσθήκες σε πρόσωπα με το όνομα της Ευγενίας Μανωλίδου να φιγουράρει στη λίστα.

Η εκπομπή θα έχει διάρκεια 2 ωρών και στη συνέχεια την σκυτάλη από τον Παπαδάκη θα παίρνει η Λίτσα Πατέρα με τα αστρολογικά και η Αργυρώ Μπαρμπαρήγου με τη μαγειρική.

Πάντως ένα είναι σίγουρο. Ό,τι αλλαγές και να κάνουν σε όλα τα κανάλια, η ελληνική τηλεόραση δεν βλέπεται πια! Ούτε και κάποιοι άνθρωποι που συνεχίζουν να στρογγυλοκάθονται στην ίδια καρέκλα. Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που παρουσιάζουν τα προβλήματα της νεολαίας. Οι ίδιοι βέβαια δεν αφήνουν με τίποτα να αναδειχθεί το νέο αίμα...
TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ