2012-05-10 18:18:55
Φωτογραφία για Αυτές είναι εικόνες…
O Hρακλής Αντύπας γράφει στο blog του στο gazzetta για την φαντασμαγορική φιέστα του Ολυμπιακού και... εύχεται στους φίλους της ομάδας να ζήσουν ανάλογες στιγμές και στο 40ο!

Η γιορτή ήταν αντάξια των κόπων που κατέβαλαν σε όλη τη σεζόν οι παίκτες του Ολυμπιακού. Στα ¾ της φετινής χρονιάς έπαιζαν… ασταμάτητα σε τρεις διοργανώσεις. Ο μεγάλος τους στόχος ήταν το νταμπλ. Το κατέκτησαν και έφτασαν τα 39 πρωταθλήματα και τα 25 Κύπελλα. Αριθμοί απλησίαστοι, από άλλη ελληνική ομάδα.

Στην Ευρώπη, μας χάρισαν αρκετές έντονες στιγμές, αλλά ένα… καταραμένο τέταρτο, στο ματς με την Μέταλιστ, δεν τους επέτρεψε να ονειρεύονται Το βράδυ της Τετάρτης οι Πειραιώτες γιόρτασαν με την ψυχή τους, σε μια εκδήλωση εξαιρετική. Το όμορφο και το λαμπερό δεν σημαίνει ότι πρέπει να είναι πάντα και ακριβό. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, διοργάνωσαν μία φιέστα που θα μείνει στη μνήμη όλων όσων την έζησαν ή την παρακολούθησαν, χωρίς να προκαλέσουν, χωρίς φρου φρου και αρώματα…


Υπάρχουν πολλές εικόνες που θα τις θυμόμαστε πάντα.

Το δάκρυ του Ερνέστο Βαλβέρδε, αλλά και την προσπάθεια του Ισπανού τεχνικού να αποθανατίσει με την φωτογραφική του μηχανή, τις στιγμές που ζούσε.

Τους 39 χορευτές που τίμησαν τον μεγάλο καλλιτέχνη Δημήτρη Μητροπάνο. Μια ιδέα ενός ερυθρόλευκου οπαδού που έκανε αμέσως κλικ στους υπεύθυνους και την υλοποίησαν.

Τον νικητή της ζωής, Μανώλη Κονταρό που τραγούδησε για την ομάδα της καριέρας του. Που τραγούδησε όρθιος, που απέδειξε ότι η δύναμη της καρδιάς είναι τεράστια. 

Τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ Κριστιάν Καρεμπέ. Τον οποίο φυσικά και δεν θα ξεχάσουμε ποτέ!

Υπάρχουν και άλλες όμορφες εικόνες. Όπως αυτή του μικρού Καζίμ, που ο… θεόμουρλος πατέρας του, χόρευε συνέχεια και στο τέλος έβαλε τον μικρό να καθίσει και στην κούπα!

Τον Αμπντούν και τον Τζιμπούρ, που να μην μπορούν να περιμένουν και να ξεκινούν μόνοι τους τον γύρο του θριάμβου, με τον τελευταίο να είναι πρωταγωνιστής και στα ερυθρόλευκα πανηγύρια των αποδυτηρίων. Όπως ακριβώς συνέβη και πέρυσι.

Για το τέλος δεν αφήσαμε εικόνα.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού, όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος τα χρήματα που θα μπορούσε να ξοδέψει για μια φιέστα με… άρωμα Χόλιγουντ, θα τα διαθέσει για συσσίτια της Εκκλησίας Πειραιά και φιλανθρωπικά ιδρύματα της ίδιας περιοχής. Γιατί όπως εύστοχα είπε και ο πρόεδρος της ομάδας Βαγγέλης Μαρινάκης «ο Ολυμπιακός δεν είναι μόνο για το ποδόσφαιρο, αλλά και για την κοινωνία».

Άντε και του χρόνου, με το 4ο αστέρι στη φανέλα…  

πηγή: gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ