2015-12-15 22:23:04
Φωτογραφία για “Autobest 2016” για το νέο Fiat Tipo
“Autobest 2016” για το νέο Fiat Tipo

• Το νέο μοντέλο της Fiat έλαβε το βραβείο του Autobest με το μεγαλύτερο κύρος, έχοντας ψηφιστεί από μια διεθνή κριτική επιτροπή 26 δημοσιογράφων του ειδικού τύπου, από 26 διαφορετικές ευρωπαϊκές χώρες.

• Με ένα σύνολο 1.492 πόντων, το Fiat Tipo ξεπέρασε τα άλλα 4 μοντέλα φιναλίστ: το νέο Opel Astra, το νέο Hyundai Tucson, το Honda CRV και το Mazda CX-3.

• Ιδιαίτερα εκτιμήθηκε η φιλοσοφία του αυτοκινήτου που ενισχύει τη σχέση ποιότητας-τιμής, βασική έννοια στη στρατηγική της λειτουργικής οικογένειας των αυτοκινήτων της Fiat.

• Η Fiat είναι η μόνη μάρκα που έχει κερδίσει τον τιμητικό τίτλο τρεις φορές: το 2003 με το Panda, το 2008 με το Linea και σήμερα με το νέο Fiat Tipo.

Η διεθνής κριτική επιτροπή του Autobest - του ανεξάρτητου οργανισμού που ιδρύθηκε το 2001 - ψήφισε το Fiat Tipo ως "Autobest 2016". Το επίτευγμα αυτό τονίζει εκ νέου την αποστολή του μοντέλου ως ένα λειτουργικό αυτοκίνητο που μεγιστοποιεί τη σχέση ποιότητας-τιμής, έννοια που Διαβάστε περισσότερα » autocarnet.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ