2012-05-10 20:32:04
Φωτογραφία για Να ζήσω κι άλλες τέτοιες σεζόν με τον Ολυμπιακό...
Την ευχή του να κατακτήσει τρόπαια και να ζήσει κι άλλες σεζόν όπως την φετινή με την φανέλα του Ολυμπιακού, εξέφρασε ο Κέβιν Μιραλάς. Τι είπε για το φιλικό στην Αυστραλία και τα αγαπημένα του ερυθρόλευκα.

Για το φιλικό: "Θα είναι κάτι το πολύ όμορφο. Έχω ακούσει ότι είναι ένα εξαιρετικό μέρος, εκεί που θα πάμε και ανυπομονώ να παίξω εκεί. Ξέρω ότι πολύς κόσμος περιμένει για να μας δει. Από την μεριά μας θέλουμε να τους δώσουμε μεγάλη χαρά.

Νομίζω ότι θα είναι μια εβδομάδα με πολλά συναισθήματα για όλους μας. Δεν είναι κάτι που συνηθίζεις να κάνεις. Το να πας δηλαδή σε μια τέτοια χώρα, όπως η Αυστραλία, και να παίξεις ποδόσφαιρο κάτω από ένα τέτοιο κοινό. Θα είναι κάτι το εξαιρετικό".

Για το ταξίδι στην Αυστραλία: "Για αρχή νομίζω ότι θα διασκεδάσουμε στο αεροπλάνο. Θα είναι ένα μεγάλο ταξίδι. Από την άλλη το γεγονός ότι θα είμαστε όλοι μαζί σε μια όμορφη χώρα, έχοντας μόλις κατακτήσει το νταμπλ, μας δίνει και άλλη χαρά να διασκεδάσουμε όλοι σαν ομάδα. Περιμένω να περάσουμε μια όμορφη εβδομάδα".


Για τα συναισθήματα του που βρίσκεται στον Ολυμπιακό: "Είναι μεγάλη χαρά για μένα να παίζω εδώ. Είμαι υπερήφανος που φοράω την φανέλα του Ολυμπιακού και εκπροσωπούμε την ομάδα σε όλο τον κόσμο, την Ελλάδα και την Ευρώπη. Είναι πάντα ωραίο να φοράς αυτά τα χρώματα".

Για το τι τον εμπνέει: "Πάντα εμπνέομαι από εξαιρετικούς παίκτες σε όλο τον κόσμο. Όταν ήμουν μικρό παιδί είχα τα είδωλά μου. Πρόσεχα τα παιχνίδια τους και ήταν ουσιαστικά όλη η έμπνευση που χρειάστηκα στο χρόνο. Τώρα, που έχω μεγαλώσει προσπαθώ να σηματοδοτήσω το δικό μου «δρόμο» και να αποτελέσω πηγή έμπνευσης για άλλους".

Για το τι πρέπει να κάνεις ένας παίκτης ώστε να φτάσει σε υψηλό επίπεδο: "Το πρώτο πράγμα που έχει σημασία είναι οι ιδιότητες του παίκτη. Μετά από αυτό, το μυαλό. Την θέληση να δουλέψει σκληρά και να προσπαθήσει το καλύτερο, προκειμένου να διατηρήσει το επίπεδό του υψηλό. Αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα".

Για το μέλλον, σχολίασε: "Αυτήν τη στιγμή έχω συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό για άλλα δύο χρόνια και ελπίζω ότι θα υπάρξουν και άλλες όμορφες σεζόν σαν αυτή. Εύχομαι να κάνουμε μεγάλα πράγματα και θα συζητήσουμε τα πάντα με τον σύλλογο μου. Εκτός από αυτό, ως ομάδα, θα έχουμε λίγο χρόνο για διακοπές το καλοκαίρι και στη συνέχεια θα προετοιμαστούμε για την νέα σεζόν".

Για τις κορυφαίες στιγμές της καριέρας του: "Νομίζω ότι θα θυμάμαι πάντα τον πρώτο επαγγελματικό μου αγώνα και το πρώτο επαγγελματικό μου γκολ μου, το οποίο είναι στην ίδια θέση με το πρώτο μου τρόπαιο με τον Ολυμπιακό, πέρσι. Επίσης είναι και η φετινή σεζόν, όπου κατακτήσαμε το νταμπλ και βγήκα πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος. Αυτές είναι πολύ όμορφες στιγμές που δεν θα ξεχάσω ποτέ".

 http://www.sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ