2015-12-22 20:44:12
Φωτογραφία για Δημήτρης Καμμένος: «Για την ολοήμερη γιορτή στη Βουλή λόγω της υποδοχής εβδομήντα ασυνόδευτων προσφυγόπουλων»
Στις 21 Δεκεμβρίου 2015 πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο της Βουλής μία... ολοήμερη γιορτή με ψυχαγωγικές εκδηλώσεις και δημιουργικές δραστηριότητες στα πλαίσια της θερμής υποδοχής σε εβδομήντα ασυνόδευτα παιδιά πρόσφυγες. Στην εκδήλωση παρευρέθησαν μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Βουλής Ν.Βούτσης και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Δημήτριος Κ. Καμμένος. Ο κος Καμμένος με ιδιαίτερη χαρά, ορμώμενος της ευκαιρίας να βρεθεί ανάμεσα στα παιδιά, τους μοίρασε συμβολικά δώρα και χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα.

Μετά τη λήξη της εορταστικής εκδήλωσης ο Βουλευτής Β Πειραιά δήλωσε:

«Είναι μεγάλη χαρά και βαθύτατη ικανοποίηση η δυνατότητα να μπορέσουμε να προσφέρουμε μία ζεστή αγκαλιά και ένα ειλικρινές χαμόγελο στα παιδιά που δοκιμάζονται από τη δίνη του πολέμου. Η φιλοξενία, η φιλία, η ευαισθητοποίηση και η ενεργοποίηση των θεσμών προς τις πιο ευαίσθητες και ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, όπως είναι τα παιδιά είναι υποχρέωση αλλά και καθήκον όλων. Ο ελληνικός λαός πάντοτε διακρινόταν για τα αισθήματα συμπαράστασης και έμπρακτης αλληλεγγύης στους λαούς που χρειάστηκαν την ουσιαστική και αμέριστη υποστήριξη του».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ