2012-05-10 23:29:55
Φωτογραφία για ΜΠΕΡΤΟΜΕΟΥ: ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΚΕΧΑΣΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ
Τον ενθουσιασμό του για την ποιότητα της διοργάνωσης κατά τον χαιρετισμό του στη συνέντευξη Τύπου, εξέφρασε ο εκτελεστικός διευθυντής της Ευρωλίγκας, Τζόρντι Μπερτομέου.

Ο Ζόρντι Μπερτομέου αρχικά τόνισε:

«Είναι μεγάλη χαρά για εμάς που βρισκόμαστε εδώ μαζί και θέλω να σας καλωσορίσω εδώ στην διοργάνωση, είμαστε πολύ ευχαριστημένοι γι' αυτή τη σημαντική διοργάνωση. Είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε σήμερα την αξιολόγηση μεταξύ μας. Να ευχαριστήσω τον δήμαρχο της Κωνσταντινούπολης που κατέβαλλε σημαντική προσπάθεια αλλά και την Turkish Airlines που μας βοήθησε πάρα πολύ ως βασικός χορηγός της διοργάνωσης. Ευχαριστώ όλους τους χορηγούς μας και τους εκπροσώπους των ομάδων. Ελπίζω να απολαύσουμε τους αγώνες. Σε όλες τις περιοχές ανά τον κόσμο υπάρχουν σχεδόν 50 εκατομμύρια άνθρωποι που παρακολουθούν την Ευρωλίγκα. Ελπίζω να ζήσουμε ένα αξέχαστο τριήμερο».

Για να συνεχίσει:

«Κάθε Final Four είναι ξεχωριστό. Αυτά που έχουμε κάνει στις προηγούμενες διοργανώσεις έχουν φέρει αποτέλεσμα και έχουν αφήσει τους πάντες ικανοποιημένους. Φέτος, έχουμε δύο ομάδες από την Ελλάδα και αυτό είναι ξεχωριστό, αλλά όπως είδαμε και στο Βερολίνο, όλα θα πάνε καλά και θα υπάρχει μεγάλη ασφάλεια.Είμαι σίγουρος πως όλοι θα απολαύσουμε ένα ήσυχο και ωραίο Final Four».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ