2012-05-10 23:23:55
Φωτογραφία για Στοιχήματα για έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ... ΤΕΛΟΣ!
Όσοι πρόλαβαν να στοιχηματίσουν ότι θα βγούμε από το ευρώ, πρόλαβαν. Η εταιρία Ladbrokes δεν δέχεται πλέον στοιχήματα για τις πιθανότητες εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ Όσοι πρόλαβαν να στοιχηματίσουν ότι θα βγούμε από το ευρώ, πρόλαβαν. Η εταιρία Ladbrokes δεν δέχεται πλέον στοιχήματα για τις πιθανότητες εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ

Αν κανείς θέλει να στοιχηματίσει για την πιθανότητα εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ ίσως να είναι ήδη αργά, καθώς η ραγδαία αύξηση των στοιχημάτων ανάγκασε τη δεύτερη μεγαλύτερη εταιρία του τομέα αυτού, την Ladbrokes, να αναστείλει τον στοιχηματισμό αφού είχε μειώσει επανειλημμένα τις αποδόσεις για τις πιθανότητες εξόδου της χώρας ως τα τέλη του 2012, σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο Ρόιτερς.

Το Γαλλικό Πρακτορείο αναφέρει για το ίδιο θέμα ότι η "αβεβαιότητα" μετά το αποτέλεσμα των εκλογών και οι δυσκολίες στον σχηματισμό κυβέρνησης ανάγκασαν την εταιρία να προχωρήσει σε αναστολή των στοιχημάτων, αφού η σεναριολογία για το θέμα αυτό έχει ενταθεί ξανά.


"Είναι ασφαλέστερο για εμάς να αναστείλουμε τον στοιχηματισμό από το να μειώνουμε τα ποσοστά", δήλωσε εκπρόσωπος της Ladbrokes. "Μειώσαμε τις αποδόσεις επανειλημμένα τις τελευταίες ημέρες. Εάν πάρουμε θετικές ειδήσεις θα ανοίξουμε ξανά τα στοιχήματα", πρόσθεσε ο εκπρόσωπος.

Σύμφωνα με το Ρόιτερς δίνεται η δυνατότητα στους παίκτες να στοιχηματίζουν ότι η κρίση στην Ελλάδα θα αποτελέσει την αρχή του τέλους για το ενιαίο νόμισμα, ενδεχόμενο για το οποίο η Ladbrokes προσφέρει απόδοση 33/1.

Η εταιρία στοιχηματισμού, που έχει περίπου 2.100 καταστήματα στη Βρετανία, προσφέρει απόδοση 5/6 ότι το ευρώ θα έχει πάψει να υπάρχει ως τα τέλη του 2015 και 4/1 ότι δύο ή περισσότερες χώρες θα έχουν εγκαταλείψει την ευρωζώνη ως τα τέλη της χρονιάς, προσθέτει το Ρόιτερς.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ