2012-05-11 05:41:29
Φωτογραφία για ΝΤΟΜΙΝΓΚΟΣ : ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΚΑΙ...ΕΡΧΟΜΑΙ!
Ο Ντομίνγκος Πασιέντσια μίλησε για τις διαπραγματεύσεις σε πολύ καλό κλίμα με τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς για λογαριασμό του Ολυμπιακού στην εφημερίδα "Γαύρος" και τόνισε ότι αν ολοκληρωθούν θετικά οι επαφές την επόμενη εβδομάδα θα είναι στην Αθήνα.

«Είναι αλήθεια ότι με τον Κοβάσεβιτς έχουμε μιλήσει και μιλάμε σε πολύ καλό επίπεδο. Μου έχει εξηγήσει πολλά πράγματα για τη νοοτροπία, αλλά και για τις προοπτικές του συλλόγου. Αλλά δεν έχουμε επεκταθεί σε επιμέρους ζητήματα.

Είναι σαφές ότι η άποψή μου είναι θετική για τον Ολυμπιακό, αλλά αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω. Είμαστε σε επαφή με τον Ολυμπιακό και πιστεύω ότι θα υπάρχει κάτι να πούμε από την ερχόμενη εβδομάδα. Πιστεύω ότι από την Δευτέρα θα έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση.

Εάν όλα πάνε καλά, τότε μέσα στην εβδομάδα θα έρθω στην Ελλάδα για να δω τους ανθρώπους και να μιλήσουμε από κοντά.

Ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ομάδα με σημαντική ιστορία και αποτελεί πρόκληση για μένα να δουλέψω σε έναν τόσο σημαντικό σύλλογο».


* Τη Δευτέρα θα έχει επιστρέψει ο Βαγγέλης Μαρινάκης από το Final 4 της Κωσταντινούπολης,που θα βρεθεί στο πλευρό της ομάδας μπάσκετ και λογικά θα γίνουν οι τελικές επαφές για να συζητηθούν όλες οι λεπτομέρειες της συνεργασίας με τον Ντομίνγκος.

Αν όλα πάνε καλά, μετά την επιστροφή από την Αυστραλία και το φιλικό με την Μέλμπουρν Βίκτορι, ο Ντομίνγκος θα βρεθεί στην Ελλάδα και θα έχει συνάντηση με τον Ερνέστο Βαλβέρδε για να συζητήσουν θέματα της ομάδας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ