2012-05-11 07:10:08
Φωτογραφία για Κυριε Σαμαρα δεν ειστε το πρωτο κομμα μήνυμα αναγνώστη
Κατα λαθος πηρατε αυτο το ποσοστο. Αρα μην βγαινουν ολοι από τη ΝΔ στα καναλια να λενε οτι ειστε το πρωτο κομμα. Ο λαος ψηφισε αλλους.

Εσεις βγηκατε, και καλα, πρωτο κομμα γιατι ορισμενοι ειχαν σιγουρη την εκλογη αλλων υποψηφιων , και σας ψηφισαν χωρις να σπουδεολογουν την πραξη τους. Κατι του στυλ...”Δεν γ...ται αφου θα βγει ο ταδε ας ξαναψηφισω ΝΔ, αφου δεν προκειται να βγουν”. Μην κοροιδευετε τους εαυτους σας και εμας.

Γιατι σας τα λεω αυτα; διοτι αυτο εκανα και εγω. Σας ψηφισα και οταν με ρωτουσαν οι φιλοι μου γιατι το εκανα αυτο , εγω απαντουσα :”απο συνηθεια, αφου δεν προκειται να βγουν ουτως η' αλλως”. Τωρα βλεπω το λαθος μου, γιατι αντι να δειτε την ηττα σας, κοκορευεστε ολοι οι ΝΔ, οτι ο λαος σας επελεξε. Ξανακαντε εκλογες λοιπον. Αυτη την φορα δεν θα κανω το ιδιο λαθος. Απλα δεν θα σας ψηφισω. Οχι γιατι δεν ειμαι ΝΔ. Απλα γιατι εσεις κυριε Σαμαρα θα κανατε τα παντα για γινετε εστω και μια μερα πρωθυπουργος. Γι' αυτο. Γιατι δεν νοιαζεστε για την πατριδα μας, αλλα για την καρεκλα σας.


Κανατε τοσο πολεμο στον ΓΑΠ. που τον αναγκασατε να πει εκεινη την καταραμενη λεξη... δημοψηφισμα. Απο εκει και μετα μας πηρε ολους ο διαολος. Και γιατι του ασκησατε τοση πιεση; Διοτι νομιζατε οτι το προβλημα της κοινωνιας ηταν ΠΑΣΟΚ η ΝΔ. Νομιζατε οτι ο κοσμος θα σας ψηφιζε. Σκεφτοσασταν και πρατατε τεχνικες προ κρισης. Θελατε να πεσει ο Γ.Π. ωστε να γινετε εσεις πρωθυπουργος, αλλα τα προβληματα της κοινωνιας ηταν αλλα, πιο βασικα. Το πως θα βρω ενα κομματι ψωμι για το παιδι μου.

Ολη η προεκλογικη σας καμπανια θυμιζε εποχες προ κρισης.

Δεν εχετε καταλαβει τι τραβα ο κοσμος. Λετε την λεξη ανεργια αλλα δεν την βιωνετε , να δειτε πως ειναι. Πως ειναι να μην εχεις να φας κυριολεκτικα.

Λετε αναπτυξη αλλα δεν εχετε προγραμμα . Αν δεν πεσει χρημα στην αγορα να μην κλεισουν και αλλες επιχειρησεις, αναπτυξη δεν θα υπαρξει.

Τα πραγματα ειναι απλα.

Το ξερετε και εσεις οτι ο ασθενης ειναι το κρατος. Απολυσεις και περικοπες λοιπον. Να μεινουν μονο οσοι δουλευουν. Υπαρχουν τοσες δεκαδες οργανισμοι που δεν εχουν καν αντικειμενο. Τοσα χρονια τωρα σε τοσες εκπομπες στην τηλεοραση εχουν βγει στο φως τοσα και τοσα σκανδαλα. Αλλα ποτε δεν εγινε τιποτα.

(Αληθεια που ειναι ο Ζαχοπουλος και τι εγινε με τα τεραστια σκανδαλα του υπουργιου πολιτισμου;)

Απολυσεις λοιπον. Να μεινει το κρατος στο ενα τριτο. Και οσοι μεινουν να παιρνουν τουλαχιστον 1200 ευρω.

Ναι σωστα πρεπει να μειωθει το κρατος. Αλλα και τα υπουργεια. Κριση εχουμε. Το πολυ 10-12 υπουργεια. Και οχι αλλους συμβουλους υπουργων, που το μονο που κανουν ειναι να πινουν καφε στο Κολωνακι. Και μην ξεχναμε οτι εχετε δωσει τοση δυναμη στους συνδικαλιστες που και αυτοι με την σταση τους , βοηθησαν στο χαος, για να μην χασουν τα παραλογα κεκτημενα τους και την βολεψη τους. Το κρατος εχει τοσα κτηρια ανεκμεταλλευτα και εμεις πληρωνουμε τρελα ενοικια ωστε τα υπουργεια να ειναι στο κεντρο, ωστε οι συνδικαλιστες να πινουν τον καφε τους και οι κυριες δημ. υπαλληλοι, να κανουν τα ψωνια τους στην Ερμου , ενω θα επρεπε να ειναι στο ποστο τους.

Το ΠΑΣΟΚ πηγε να βαλει ταξη. Αλλα εσεις για να γινετε πρωθυπουργος το σαμποταρατε. Αλλα μεσα σας ξερατε οτι επιτελους κατι γινοταν σε αυτη τη χωρα. Το ΠΑΣΟΚ αργησε να αντιδρασει. Επρεπε να ειχε διωξει 250.000 κοπριτες απο τον Νοεμβριο του 2009. Οχι αυτους που παραγουν εργο αλλα τους κοπριτες. Γιατι αν ειχε γινει αυτο, ουτε τοσο δραματικες μειωσεις μισθων θα ειχαμε, ουτε θα εκλειναν τοσες επιχειρησεις του ιδιωτικου τομεα, ισως και να μην ειχαμε τοσους ανεργους αν οι τραπεζες ηταν πιο συνεργασιμες, και ισως ενα μεγαλο μερος απο τους ανεργους να τους απορροφουσε ο ιδιωτικος τομεας. Και δεν θα ειχαμε φτασει στο σημερινο χαος, με τα ταμεια και του κρατους και των πολιτων να ειναι αδεια.

Γιατι η υφεση εφερε ανεργια που εφερε υφεση ... Ενας φαυλος κυκλος.

Αλλα εσεις κυριε Σαμαρα αντι να τους προτρεψετε τους πασοκους να απολυσουν τους κοπριτες και τους διευθαρμενους δημοσιους υπαλληλους , αυτο που κανατε ηταν να τους μαχεστε,ωστε να γινετε εσεις πρωθυπουργος . Αφου λιγο πολυ και εσεις τα ιδια θα κανατε. Αργα ή γρηγορα. Αλλα η προσωπικη σας κοντρα με τον ΓΑΠ. Σας εκανε να μην βλεπετε καθαρα. Εχετε τεραστιο μεριδιο ευθυνης για την σημερινη κατασταση. Τεραστιο. Μεγαλυτερο του ΠΑΣΟΚ. Γιατι στην τελικη σε αυτους ελαχε ο κληρος να βαλουν ταξη σε αυτο το μπ…λο που λεγεται δημοσιο. Αρα μεχρι ενα βαθμο εχουν ενα αλλοθι. Αλλα εσεις κ. Σαμαρα δεν εχετε κανενα αλλοθι για τις πραξεις και την σταση σας τα τελευταια χρονια. Οτι και να λετε πρεπει να ξερετε το εξης: ο κοσμος δεν ειναι χαζος και βλεπει και κρινει. Δεν ειναι φανατισμενος οπως παλια. Πλεον εχει ανεβει πολυ το πνευματικο μας επιπεδο. Εχουμε νοημοσυνη και κρινουμε. Και αυτο που ειδαμε ηταν ενας Σαμαρας να θελει να γινει χαλιφης στην θεση του χαλιφη. Τιποτα αλλο. Ντροπη σας κ. Σαμαρα . Ντροπη σας. Με την σταση σας οχι μονο δεν κερδισατε ψηφοφορους αλλα διωξατε και τους δεδομενους.! Εσεις πατησατε τους ελληνες πιο πολυ απο τον Γ.Π. γιατι αυτου του ελαχε ο κληρος να βαλει το χερι του στην τρυπα με το φιδι.

Εσεις ομως ειχατε επιλογες. Και αν μη τι αλλο επρεπε να βοηθησετε να μπει μια ταξη και να δωθει μια λυση. Και οχι απλα να μαχεστε τα παντα , ωστε να γινετε εσεις πρωθυπουργος . Επρεπε ολοι στη βουλη να συνεργαστείτε να βγει η χωρα απο την κριση. Ολοι σας. Αλλα εχετε κολλησει στο 1990 και δεν βλεπετε οτι ο κοσμος θελει ολοι σας να δουλευετε για το κοινο καλο. Και 300. Ασχετα σε ποιον χωρο ανηκετε. Βεβαια σε αυτο οι χειροτεροι ειναι του ΚΚΕ. Ζουν στον κοσμο τους και δεν συνεργαζονται με κανενα. Αλλα οι υπολοιποι επρεπε να ενωθείτε για το κοινο καλο. Αυτο ηθελε απο σας ο κοσμος. Και οχι αυτα που κανατε κ. Σαμαρα μονο και μονο για να γινετε πρωθυπουργος. Ντροπη σας.

Καντε εκλογες αν σας βασταει. Να παρετε ενα 10 τοις εκατο να γελα και το παρδαλο κατσικι κ. Σαμαρα. Γιατι οταν επρεπε να βοηθησετε την χωρα μας εσεις κανατε τον ΓΑΠ. Να πει το καταστροφικο... δημοψηφισμα. Και μας πηρε και μας σηκωσε απο τοτε.

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ