2015-12-30 22:45:27
Φωτογραφία για Έφοδος σε οικία της Αγίας Μονής Τρικάλων ανακάλυψε ποσότητα ηρωίνης
Ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα αστυνομική επιχείρηση σε διώροφη οικία στην συνοικία της Αγίας Μονής Τρικάλων Όπως αποκαλύπτει το trikalanews.gr πάνοπλοι Αστυνομικοί της Ασφάλειας Τρικάλων περικύκλωσαν την οικία 56χρονου Τρικαλινού που βρίσκεται στην συνοικία της Αγίας Μονής του Δήμου Τρικκαίων.

Οι Αστυνομικοί, παρουσία Δικαστικού Λειτουργού και με την συνδρομή αστυνομικού σκύλου που είναι εκπαιδευμένος στην ανίχνευση ναρκωτικών ουσιών, ερεύνησαν τους χώρους της οικίας και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες κατάφεραν να εντοπίσουν και να κατασχέσουν ποσότητα περίπου 70 γρμ. ηρωίνης που ήταν κρυμμένα σε ειδικές κρύπτες.

Αμέσως οι Αστυνομικοί πέρασαν «βραχιολάκια» στον 56χρονο και τον οδήγησαν στα κρατητήρια της Αστυνομικής  Διεύθυνσης Τρικάλων όπου θα …διανυκτερεύσει, ενώ αύριο το πρωί αναμένεται να απολογηθεί στην Εισαγγελέα Τρικάλων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και την φετινή εορταστική περίοδο συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό τα μέτρα Ασφαλείας, μέσα στα διοικητικά όρια του Νομού Τρικάλων ,που έχουν ως στόχο την καταπολέμηση της εμπορίας ναρκωτικών ουσιών.

Για την υπόθεση αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Θεσσαλίας. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ