2012-05-11 10:46:00
Φωτογραφία για Δραματική σειρά με ήρωες έναν Χρυσαυγίτη και έναν αριστεριστή έρχεται στην ελληνική TV
Το σίριαλ θα περιγράφει τη ζωή δύο σιαμαίων δίδυμων αδελφών, που πρωταγωνιστούν συνέχεια σε ενδοικογενειακά βίαια επεισόδια, καθώς ο ένας (δεξιά) είναι Χρυσαυγίτης, ενώ ο άλλος (αριστερά) αριστεριστής..

Πρόκειται για τη δραματική ιστορία μιας οικογένειας με δύο αδέρφια που γεννήθηκαν ενωμένα και μεγαλώνοντας ακολούθησαν διαφορετικούς ιδεολογικούς δρόμους: Ο ένας εντάχθηκε στη «Χρυσή Αυγή» και ο άλλος στην εξωκοινοβουλευτική αριστερά, με αποτέλεσμα να πλακώνονται συνέχεια μεταξύ τους και να αναγκάζεται να τους χωρίζει ο πατέρας τους που δουλεύει στα ΜΑΤ. Η σειρά συνδυάζει με επιτυχία δύο πολύ δημοφιλή θέματα, εκείνο της πολιτικής με αυτό της ενδοοικογενειακής βίας.

Στο πρώτο επεισόδιο, το οποίο προβλήθηκε σε ειδική δοκιμαστική προβολή σε δημοσιογράφους του τηλεοπτικού ρεπορτάζ, τα δυο αδέρφια σταματούν να χτυπιούνται μεταξύ τους όταν γνωρίζουν έναν μετριοπαθή ψηφοφόρο, στον οποίο εκτονώνονται με γιαούρτια ο ένας και κλωτσομπουνίδια ο άλλος. Το γεγονός αυτό ξαναφέρνει κοντά την οικογένεια, όμως, μόνο μέχρι το επόμενο επεισόδιο.


Σύμφωνα με πληροφορίες, αν και η εταιρία παραγωγής είχε αμφιβολίες στην αρχή γιατί θεωρούσε το θέμα «επικίνδυνο», στη συνέχεια είδε ότι οι Χρυσαυγίτες άρχισαν να προσαρμόζονται και να χειρίζονται σωστά τα media, ώστε να προβάλλουν τις θέσεις τους κατά τη διάρκεια συνεντεύξεων ως φυσιολογικές, χωρίς να τρομάζουν τον μέσο τηλεθεατή.

Η σειρά θα είναι καθημερινή και θα ενταχθεί στο πρόγραμμα γνωστού καναλιού στη ζώνη πριν τις ειδήσεις, καθώς αναμένεται να αποτελέσει την επιτυχία της χρονιάς, αφού το κοινό, όχι μόνο δε σοκάρεται, αλλά έχει εξοικιωθεί πια με τη βία.

Πηγή: protagon.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ