2012-05-11 10:42:03
Φωτογραφία για Νεκρός 28χρονος με μαχαίρι στο στήθος στην Πάφο
Νεκρός εντοπίστηκε σύμφωνα με το Pafospresss τα ξημερώματα στο σπίτι του 28χρονος Πορτογάλος ο οποίος διέμενε στα Κονιά της Πάφου.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του Pafospress ο 28χρονος αρχικά εντοπίστηκε μέσα στο αυτοκίνητό του στην περιοχή του Ασπρόκρεμμου από περιπολικό της Αστυνομίας γύρω στις 2 τα μεσάνυχτα. Όταν πλησίασε η Αστυνομία για να δει αν υπήρχε κανείς σε αυτό παρατήρησε ότι το αυτοκίνητο μύριζε πολύ έντονα υγραέριο, ενώ ο 28χρονος Πορτογάλος που βρισκόταν στη θέση του οδηγού μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία της Αστυνομίας έφυγε από την περιοχή.

Ακολούθως η Αστυνομία άρχισε να ψάχνει σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες τον 28χρονο όπου αργά τα ξημερώματα της Παρασκευής εντόπισε το όχημα του έξω από σπίτι στα Κονιά. Πλησιάζοντας το αυτοκίνητο του νεαρού η Αστυνομία αντιλήφθηκε και πάλι την έντονη μυρωδιά υγραερίου μέσα σε αυτό.

Οι Αστυνομικοί πλησίασαν και κτύπησαν την πόρτα του σπιτιού κατ’ εξακολούθηση χωρίς όμως ανταπόκριση και στη συνέχεια έσπασαν την πόρτα όπου εντόπισαν στο πάτωμα τον 28χρονο μ’ ένα μαχαίρι καρφωμένο στο στήθος του.

Εκ πρώτης όψεως αναφέρουν αστυνομικές πληροφορίες αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια αφού όλα δείχνουν ότι πρόκειται για αυτοκτονία.

Αυτοψία στη σκηνή και στη σορό του 28χρονου θα διερευνήσει το πρωί ιατροδικαστής ενώ τα ακριβή αίτια του θανάτου του θα εξακριβωθούν από τη νεκροψία που θα γίνει αργότερα.

Οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται.

pafospress.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ