2016-01-06 21:04:15
Φωτογραφία για Παρολίγον τραγωδία με 30χρονη μητέρα και το μωρό της, στην Κυανή Ακτή
Τέλος στη ζωή της, επιχείρησε να βάλει χθες το μεσημέρι, στην παραθαλάσσια περιοχή... του Καβουρίου Κατακόλου, μια 32χρονη γυναίκα υπήκοος Αλβανίας, έχοντας το μόλις τριών μηνών παιδί της στην αγκαλιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα, έφτασε στο σημείο του αντλιοστασίου στο Καβούρι Κατακόλου, με αυτοκίνητο το οποίο στάθμευσε στην άκρη της οδού και μαζί με το παιδί της, κατευθύνθηκε προς την ακτή. Η γυναίκα, δίχως να το σκεφτεί, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, μπήκε μέσα στη θάλασσα, και περίμενε το τέλος, όταν την κίνησή της αυτή, αντιλήφθηκε μια κάτοικος της περιοχής και προσπάθησε να την βοηθήσει.

Η 32χρονη Αλβανίδα, που φάνηκε απελπισμένη, δεν θέλησε να βγει από την παγωμένη θάλασσα δηλώνοντας πως δεν θέλει την ζωή της, ενώ την ίδια στιγμή στην αγκαλιά της είχε και το παιδί της.

Άμεσα κλήθηκε η Υπηρεσία του Λιμενικού Σώματος Κατακόλου, όπου οι λιμενικοί με την βοήθεια περίοικων κατάφεραν να βγάλουν την γυναίκα και το παιδί της στην ακτή και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο του Πύργου όπου οι ιατροί παρείχαν τις πρώτες βοήθειες τόσο στην ίδια όσο και στο μωρό της. Σύμφωνα με πληροφορίες και οι δύο δεν αντιμετωπίζουν κίνδυνο για την ζωή τους.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ