2012-05-11 12:08:21
Φωτογραφία για ΣΑΜΑΡΑΣ: ''Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΟΥΒΕΛΗ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ''
Είπε στην ΚΟ της ΝΔ

Η πρόταση του Φώτη Κουβέλη αγγίζει τη δική μας και στα τρία σκέλη, δήλωσε στην ΚΟ της ΝΔ ο Αντώνης Σαμαράς, καλώντας τον ΣΥΡΙΖΑ να αναλάβει τις ευθύνες του.

Ο πρόεδρος της ΝΔ τόνισε ότι συμφωνεί και με τα τρία σκέλη που θέτει ο Φώτης Κουβέλης, τα οποία είναι η διασφάλιση της ευρωπαϊκής πορείας της χώρας, η επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου και η ανάγκη να αναλάβει τις ευθύνες του ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Πρέπει να υπάρξει ανθεκτική κυβέρνηση, στην οποία θα πρέπει να συμμετέχει ο ΣΥΡΙΖΑ ή να την αποδεχτεί με ψήφο ανοχής» τόνισε ο κ. Σαμαράς, εξαπολύοντας σφοδρότατη επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα, κατηγορώντας τον για λαϊκισμό και αδιαφορία.

«Παλεύουμε για να υπάρξει κυβέρνηση κι ακόμη υπάρχει ελπίδα γι’ αυτό» τόνισε ο Α. Σαμαράς κατά την έναρξη της ομιλίας του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας.

"Μπαίνουμε σε μια νέα εποχή που θέση θα έχουν όσοι μπορούν να ξεπεράσουν το χθες" σημείωσε ο πρόεδρος του κόμματος.


Ο κ. Σαμαράς έστρεψε τα πυρά του στον Αλέξη Τσίπρα και στην τακτική που ακολουθεί μετεκλογικά. Όπως είπε, «ο ΣΥΡΙΖΑ κέρδισε μεν τη δεύτερη θέση, αλλά δεν μπορεί να διαχειριστεί τις ευθύνες του, από την επομένη των εκλογών ομολόγησε ότι δεν έχει πρόγραμμα». «Κόμμα εξουσίας χωρίς ευθύνες εξουσίας δεν έχει υπάρξει ούτε πρόκειται να υπάρξει», συνέχισε.

Παράλληλα, μίλησε για «θέατρο του παραλόγου», εξηγώντας ότι το ΠΑΣΟΚ έλεγε ότι τιποτα δεν μπορεί να αλλάξει την πολιτική του μνημονίου και πως από την άλλη πλευρά λαϊκιστές έλεγαν ότι πρέπει να καταγγείλουμε το μνημόνιο.
 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η άνοδος των άκρων …
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η άνοδος των άκρων …
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ